skorn napisał(a): Wszystko co piszesz na tym forum sprowadza się do jednego - z wolną Polską ci nie po drodze. Po drodze ci z tymi, którzy Polske opluwają - z Putinem, który przyjął stalinowską retorykę, z żydami, którzy chcą Polaków golić na miliardy dolarów itd. itp.
Obecna władza w Polsce jest kiepska, ale jak sobie wyobrażę, że prezydent Kwaśniewski czy Tusk pojechaliby do Izraela i jeszcze by poklepali Putina po ramieniu za te wszystkie oszczerstwa, które ten opowiada, to mnie ciarki przechodzą.
ależ ty potrafisz wypisywać pierdo-lety...
ponoszą cię jakieś chore urojenia ściśle powiązane z tym jakie kierują tobą własne przekonania polityczne ...
wg. nich każdy kto nie z tobą to zdrajca ,komuch a w żadnym wypadku patriota...
zresztą patriotyzm to pojęcie względne ...więc teraz nie o tym ...
wolna Polska? co ty przez to rozumiesz?
jesteśmy pod jakimś zaborem o którym nie wiem?
wolna Polska powinna być dzisiaj ponad wszystko krajem wolnym od głupoty...
zarówno tej jaką prezentują nam ''politycy'' jaka prezentuje nam ktoś zwany ''prezydentem'' i wolnej od zwykłej głupoty społeczeństwa..
i tej z prawej i tej z lewej i centrowej ...
piszesz ze po drodze mi z tymi co plują na Polskę ...
domyślam się że z Francuzami ,Niemcami ,angolami , jankesami ,Turkami ,Szwedami ....no i oczywiście z Rosją i Izra.e.lem
ty jakby nie widzisz że dosyć skutecznie skłóca nas ze wszystkimi polski nie(rząd)
kto dzisiaj liczy się z Polską ?...nawet ''przyjaciel'' Orban robi ''kolosy'' z Rosją ,nawet ''zaczesany'' za oceanu robi interesy z Izr.a.elem pisząc jakieś bzdurne ustawy ...
aproposik ustawy-podpisałeŚ petycję STOP 447?...ja tak więc co ty mi tu pieprzysz skornie że popieram roszczenia żydowskie ...
jak już coś piszesz to pomyśl o tym ,nie pamiętasz wycofaj się do moich poprzednich postów w tej kwestii...
czasu mało więc na koniec -obecna władza nie jest kiepska jak piszesz ...jest tragiczna , a ciarki to niech cię przechodzą na myśl co jeszcze ta władza nawyczynia i jakie to przyniesie konsekwencje...