skorn napisał(a):~~Kasztanowa Gynostemma napisał(a): co cię skłoniło do pisania do mnie o moim ''zainteresowaniu'' pedofilią?
czy to że opisuję hipokryzję i łamanie prawa przez ''bogo krec ...ch ojczulków'' jest podstawą byś do mnie pisał tak jak napisałeś?
Ty nic nie opisujesz, tylko "kopiuj-wklej" i czekasz na reakcje, czy ktoś zaraz zacznie bluzgać na księży. Jeśli zacznie, jesteś w siódmym niebie. Żerujesz na najniższych instynktach jak hiena.
Tobie się pewnie wydaje, że jesteś kolejnym Sekielskim, ale bardzo bardzo się mylisz. Tymczasem jesteś zwykłym zadymiarzem wykorzystującym tragedię dzieci do manifestowania swojej niechęci do krk. Kręci cię to? Skoro robisz to tak konsekwentnie, musi ci to dawać jakąś satysfakcję. W każdym bądź razie, jak każdy fanatyk musisz mieć coś nie tak z głową.
I nie pisz o moich idolach, stalinowcu, bo nie mam żadnych (no, może w muzyce).
Paniał? : )
~~Płowoszara Godecja napisał(a):
Ksiądze to święte są . Daj ciumka Paweł .
~~Kasztanowa Gynostemma napisał(a):
lubisz linki to masz ...:]
~~Rdzawy Wawrzynek napisał(a): Logika i kultura typowa dla lemingozy!
Wiedza też!
Budżet składa się z pozycji wydatków i pozycji dochodów! Nie ma żadnych pieniędzy przesuwanych z -> na!
Można dodać pozycję, albo ją skreślić - PIENIĘDZY na onkologię tam nie było, więc nie mogły być wykreslone. A tym bardziej przesunięte!
~~Rdzawy Wawrzynek napisał(a): Logika i kultura typowa dla lemingozy!
Wiedza też!
Budżet składa się z pozycji wydatków i pozycji dochodów! Nie ma żadnych pieniędzy przesuwanych z -> na!
Można dodać pozycję, albo ją skreślić - PIENIĘDZY na onkologię tam nie było, więc nie mogły być wykreslone. A tym bardziej przesunięte!