Zastosowana autokorekta
skorn napisał(a):~~Cyklamenowy Miłorząb napisał(a):skorn napisał(a): demagogia
Ty mistrzu demagogia powiadasz ? zwróć uwagę ile w internecie jest zbiórek charytatywnych na leczenie zarówno dorosłych jak i przede wszystkim dzieci. Ludzie sami szukają pomocy opuszczeni przez Państwo, które się na nich wypina. Jak to mówią rząd się zawsze wyżywi, a ty suwerenie masz tu swoje 500 + i chwal nas na każdym odpuście eh...
Demagogia, no bo czy przed 2015 r. rządy nie marnowały miliardów pieniędzy? Masowy odruch Pawłowa - PiS nie chce dać na walkę z nowotworami! Za to poprzednicy nic innego nie robili, tylko pompowali kasę w służbę zdrowia? Jakoś uszło to mojej uwadze. Wrzutka opozycji, żeby pokazac siebie jako troskliwych, a rząd jako bezdusznych.
Co z tą Kidawą? Ktoś pokazał jak głosowała. Więc co by się zmieniło, gdyby np. PO znów doszła do władzy?
Wyjście jest jedno, głosować na nowe twarze, a nie na złodziei z "bandy czworga". Wtedy jest szansa.
~~Chabrowa Szachownica napisał(a):skorn napisał(a):~~Cyklamenowy Miłorząb napisał(a):skorn napisał(a): demagogia
Ty mistrzu demagogia powiadasz ? zwróć uwagę ile w internecie jest zbiórek charytatywnych na leczenie zarówno dorosłych jak i przede wszystkim dzieci. Ludzie sami szukają pomocy opuszczeni przez Państwo, które się na nich wypina. Jak to mówią rząd się zawsze wyżywi, a ty suwerenie masz tu swoje 500 + i chwal nas na każdym odpuście eh...
Demagogia, no bo czy przed 2015 r. rządy nie marnowały miliardów pieniędzy? Masowy odruch Pawłowa - PiS nie chce dać na walkę z nowotworami! Za to poprzednicy nic innego nie robili, tylko pompowali kasę w służbę zdrowia? Jakoś uszło to mojej uwadze. Wrzutka opozycji, żeby pokazac siebie jako troskliwych, a rząd jako bezdusznych.
Co z tą Kidawą? Ktoś pokazał jak głosowała. Więc co by się zmieniło, gdyby np. PO znów doszła do władzy?
Wyjście jest jedno, głosować na nowe twarze, a nie na złodziei z "bandy czworga". Wtedy jest szansa.
To według twojej logiki zostaje tylko jedna partia KONFEDERACJA .Gratuluję pomyślunku .
~~Kasztanowa Gynostemma napisał(a):~~Biała Kolkwicja napisał(a):Wiem doskonale falcuniu kto pisze. Dodam więcej. To ja jestem tym kwiatuszkiem, który ci napisał jak ta wrzawa się skończy. Myślę, że nie zapomniałeś naszego zakładu?Jak to było? JA FALCO JESTEM MATOŁKIEM. Ale już się spodziewam po tobie kolejnych komentarzy w stylu. Duda się nas przestraszył!!!. Załatwiliśmy go!!! Słaby Prezydent. Jest do ugrania itp. .~~Rdzawy Wawrzynek napisał(a):
Kwiczcie dalej do maja nie daleko. Potem ucichniecie.
nie licz na to pisowski oszołomie...
ty owszem - ucichniesz będąc innym kwiatuszkiem ...hahahaha
ale nie przyznasz się że byłeś ...em ...:]
a ja tu będę nadal :)
przecież wiesz kto pisze...hahahaha
pamiętaj - dzisiaj sam twój ''naczjalnik'' McKwacz już bąknął że nawet jak pis przegra wybory prezydenckie (dziwne bo przecież nie pis startuje do urzędu ;) )nadal będzie rządził ...
tylko czym ?
''mlaskaczowi'' nawet nie podoba się już Turczynowicz...
ciekawe bo przecież to kobieta z najbliższego otoczenia ''papcia -glapcia''
to ona przecież zarobiła na pozwach dla opiekuna ''króliczków'' ponad 20 tyś.
ciekawe jakim prawem też pisze się o niej obecnie jako o ''adwokat''
kolejny popis łamania prawa ...
...y...cienko przędziecie...hahahaha
Zastosowana autokorekta
~~Kasztanowa Gynostemma napisał(a):~~Biała Kolkwicja napisał(a):~~Rdzawy Wawrzynek napisał(a):
Kwiczcie dalej do maja nie daleko. Potem ucichniecie.
nie licz na to pisowski oszołomie...
ty owszem - ucichniesz będąc innym kwiatuszkiem ...hahahaha
ale nie przyznasz się że byłeś ...em ...:]
a ja tu będę nadal :)
przecież wiesz kto pisze...hahahaha
pamiętaj - dzisiaj sam twój ''naczjalnik'' McKwacz już bąknął że nawet jak pis przegra wybory prezydenckie (dziwne bo przecież nie pis startuje do urzędu ;) )nadal będzie rządził ...
tylko czym ?
''mlaskaczowi'' nawet nie podoba się już Turczynowicz...
ciekawe bo przecież to kobieta z najbliższego otoczenia ''papcia -glapcia''
to ona przecież zarobiła na pozwach dla opiekuna ''króliczków'' ponad 20 tyś.
ciekawe jakim prawem też pisze się o niej obecnie jako o ''adwokat''
kolejny popis łamania prawa ...
...y...cienko przędziecie...hahahaha
a jak głosowała ? bo nie pamiętam :) głosowała przeciwko eksperymentalnym kuracjom które miały być prowadzone na ludziach chorych a nie przeciwko finansowaniu :) subtelna różnica ale musisz podać całość a nie wyrwany z kontekstu tekst obatela czarneckiego. wystarczy oglądnąć obatela i Arłukowicza u Pani Moniki Olejnik )
Zastosowana autokorekta