Horus napisał(a): fajnie gadają w ''tak jest''
o szczepionce i użytych do jej produkcji abortowanych embrionach...
ale ''jaja'' :]
no i jak tu się kurna szczepić kiedy nagle '' episkopaty '' wolą o tym milczeć...;)
teraz gadają z kolei za ile kasiory Polak się ''sprzeda'' jeśli zaproponują mu kaskę za szczepienie...
czy chodzi o uzyskanie dla statystyki 115% wyszczepionych? :]Dopisane 29.12.2020r. o godz. 18:22:no proszę ...
Włosi już myślą o OBOWIĄZKOWYCH szczepieniach ...
:]
czyli niedługo możemy usłyszeć że skoro Włosi by walczyć z wirusem ...bla,bla,bla...to musimy brać z nich przykład...
mówię wam ...dojdzie do tego że ochroniarz w ''biedrze'' będzie żądał pokazania dokumentu o szczepieniu...;)
inaczej spier...... oj-mało mi się nie ''wymsło'' :]
inaczej nie wejdziesz......no teraz poprawnie...:]
Zastosowana autokorekta
~~Ceglastoczerwony Migdałowiec napisał(a):Horus napisał(a):
https://www.rp.pl/Koronawirus-SARS-CoV-2/201229908-Watykan-Szczepionki-przeciw-COVID-19-moralnie-akceptowalne.html
właśnie o tym wspominałem ...;)
''akceptowalne'' bo akurat nie bardzo wiadomo komu się mogą narazić...hahaha
Horus napisał(a): fajnie gadają w ''tak jest''
o szczepionce i użytych do jej produkcji abortowanych embrionach...
ale ''jaja'' :]
no i jak tu się kurna szczepić kiedy nagle '' episkopaty '' wolą o tym milczeć...;)
teraz gadają z kolei za ile kasiory Polak się ''sprzeda'' jeśli zaproponują mu kaskę za szczepienie...
czy chodzi o uzyskanie dla statystyki 115% wyszczepionych? :]Dopisane 29.12.2020r. o godz. 18:22:no proszę ...
Włosi już myślą o OBOWIĄZKOWYCH szczepieniach ...
:]
czyli niedługo możemy usłyszeć że skoro Włosi by walczyć z wirusem ...bla,bla,bla...to
musimy brać z nich przykład...
mówię wam ...dojdzie do tego że ochroniarz w ''biedrze'' będzie żądał pokazania
dokumentu o szczepieniu...;)
inaczej spier...... oj-mało mi się nie ''wymsło'' :]
Ja już od dawna o tym mówię ,że będziemy przymusowo szczepieni ,przecież już Ratownicy dostali pismo ,że jeśli ktoś się nie zaszczepi zostanie odsunięty od wykonywania zawodu .
inaczej nie wejdziesz......no teraz poprawnie...:]