~~Żółtoruda Miechunka niezalogowany 18 lutego 2021r. o 17:04
Czemu nie kupili szczepionek na wolnym rynku ????????????
Tak jak zrobiły to inne pastwa Niemcy ,Izrael -Ale za to trzeba zapłacić ,a tu kicha kasiory niema!!!
i można zgonić tylko na Tą niedobrą łunie
W zeszłym roku przeczytałam pewną informację dotyczącą ograniczenia usług medycznych. Wtedy nie wiedziałam jakie będą konsekwencje tych postanowień.
Dziś już wiem. To jedna z nich.
Rehabilitant konsultant. Taka ciekawostka. Zanim dostaniesz się na rehabilitację, zabiegi zalecone przez lekarza specjalistę są konsultowane z rehabilitantem. To on decyduje z jakich skorzystasz. Więc z zalecanych przez lekarza pięciu okazuje się , że trzy są niepotrzebne. Zadziwiające jest że osoba nieznająca historii choroby decyduje o zabiegach i podważa kompetencje lekarza specjalisty.
To bardzo opłacalny etat.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.