Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

22258
#Horus nieaktywny
24 lutego 2021r. o 13:20
''Po publikacji „Sieci” na temat prac podkomisji smoleńskiej ujawnił się konflikt miedzy jej byłym członkiem Glennem Joergensenem a przewodniczącym Antonim Macierewiczem. Były szef MON opublikował ostre oświadczenie, w którym neguje tezy Duńczyka.

Wszystko zaczęło się od artykułu autorstwa Glenna Joergensena, który ukazał się w tym tygodniu na łamach „Sieci”. Ekspert, który współpracował z podkomisją ds. ponownego zbadania katastrofy smoleńskiej, w bardzo krytyczny sposób ocenił pracę Antoniego Macierewicza.

„Wbrew publicznym zapewnieniom przewodniczącego podkomisji, że raport końcowy jest gotowy od lipca ubiegłego roku – z tego, co mi wiadomo – członkowie podkomisji deklarują, iż nie znają jego finalnej wersji” – napisał między innymi.

Joergensen krytykuje Macierewicza
Przewodniczącemu zarzucił opóźnienie lub wstrzymywanie prac. Zachowanie Antoniego Macierewicza ocenił jako „niezrozumiałe”, wypominając mu generowanie konfliktów i chaotyczne działania.

Były szef MON nie wykazał rzeczywistego, efektywnego wysiłku organizacyjnego, aby zidentyfikować wszystkie bezpośrednie i podstawowe przyczyny systemowe oraz czynniki przyczyniające się do katastrofy – ocenił ekspert.

W tekście pojawiła się sugestia, że Macierewicz powinien zrezygnować, a nadzór nad pracami komisji powinien przejąć prof. Wiesław Binienda.

Oświadczenie podkomisji smoleńskiej
Na reakcję Antoniego Macierewicza na krytyczny tekst w „Sieciach” nie trzeba było długo czekać. Były szef MON w nocy opublikował oświadczenie w imieniu podkomisji. Artykuł Duńczyka nazwano w nim „zbiorem nieprawdziwych informacji, insynuacji i kłamstw” i oceniono jako „bezprecedensowy atak” na Macierewicza.''

no to antonio ''dron'' dostał kopa...
i w odpowiedzi bo prawda ubodła zwolnił eksperta...

gdzie ten pieprzony raport... przecież od dwóch lat o nim ględzę i w końcu ten przekręt będe musiał pokazać ...
ale może nie teraz?...może jeszcze z rok ,dwa powożę się limuzyną?...może jeszcze rok,dwa podoję to państwo ?
[img=1614168504_8im1qdu.gif]

Dopisane 24.02.2021r. o godz. 13:20:

Horus napisał(a): ''Po publikacji „Sieci” na temat prac podkomisji smoleńskiej ujawnił się konflikt miedzy jej byłym członkiem Glennem Joergensenem a przewodniczącym Antonim Macierewiczem. Były szef MON opublikował ostre oświadczenie, w którym neguje tezy Duńczyka.

Wszystko zaczęło się od artykułu autorstwa Glenna Joergensena, który ukazał się w tym tygodniu na łamach „Sieci”. Ekspert, który współpracował z podkomisją ds. ponownego zbadania katastrofy smoleńskiej, w bardzo krytyczny sposób ocenił pracę Antoniego Macierewicza.

„Wbrew publicznym zapewnieniom przewodniczącego podkomisji, że raport końcowy jest gotowy od lipca ubiegłego roku – z tego, co mi wiadomo – członkowie podkomisji deklarują, iż nie znają jego finalnej wersji” – napisał między innymi.

Joergensen krytykuje Macierewicza
Przewodniczącemu zarzucił opóźnienie lub wstrzymywanie prac. Zachowanie Antoniego Macierewicza ocenił jako „niezrozumiałe”, wypominając mu generowanie konfliktów i chaotyczne działania.

/c][img=1614169243_gl5ievt.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Łososiowa Smagliczka niezalogowany
24 lutego 2021r. o 15:54
Co zostawiłeś szczepienie prezesa, Rachonia, karabinek "Grot" i zabrałeś się za Macierewicza?
22258
#Horus nieaktywny
24 lutego 2021r. o 16:51
antonio ''dron'' to od lat mój ''ulubieniec''

chyba od czasów ''pancernej brzozy'' albo ''wybuchających parówek'' :]

wcześniej dużo czasu poświęcałem jego słynnej ''ucieczce'' z ośrodka dla internowanych tyle że nie musiał uciekać bo brama szpitala była otwarta ...
późnij pamiętam jak spieprzał spod Smoleńska kiedy jego wódz leżał ubabrany w ''smoleńskim błocie''

a spieprzał szybko wrzeszcząc -''zaciągnijcie zasłony bo snajperzy'' ...hahaha

taki to był z niego minister od wojska i takie dzisiaj mamy efekty że te Groty po miesiącu rdzewieją ...

ciekawe czy medal ''misia'' z domu misiewiczów też zardzewiał ...hahaha[img=1614181902_qztsmk4.jpg]
24 lutego 2021r. o 17:13
Upewniłeś się że masz rację i jedynie słuszne poglądy.
Sam siebie pochwaliłeś i sam siebie rozbawiłeś i sam z siebie jesteś zadowolony.
Sam udowodniłeś że potrafisz w sposób doskonały przedstawić rzeczywistość w sposób subiektywny i nieprzychylny dla PiS.
Gratuluję samozadowolenia i niezależności od faktów i prawdy.
~Ciemnopiwny Cis niezalogowany
24 lutego 2021r. o 17:24
antoni dron wydoił i oszukał Polaków. Zniszczył i ośmieszył armię i wartościowych generałów.
22258
#Horus nieaktywny
24 lutego 2021r. o 17:27
nie ...
ty mnie właśnie upewniłeś w tym że mam rację ...
nie zaprzeczyłeś niczemu co ja napisałem a nie zrobiłeś tego z braku argumentów...

antonio to jeden z największych o ile nie największy szkodnik sprawom polskim...
potrafisz mi tu wypisać wszystkie ''teorie'' szalonego antonia?

wiem ...nie potrafisz...:]
24 lutego 2021r. o 17:54
Dobrze,wypiszę ci tylko jedną.
Rehabilitacja generała Błasika i przywrócenie godności i honoru wdowie po generale, która była traktowana przez poprzedników w sposób nieludzki.
22258
#Horus nieaktywny
24 lutego 2021r. o 18:06
~Łososiowa Smagliczka napisał(a): Dobrze,wypiszę ci tylko jedną.
Rehabilitacja generała Błasika i przywrócenie godności i honoru wdowie po generale, która była traktowana przez poprzedników w sposób nieludzki.

co ty tu pieprzysz?

ja pytam o ilość teorii ''zamachu smoleńskiego'' a ty mi o rehabilitacji jakiegoś generała...

no to wymienisz mi tą ilość czy napiszesz mi w odpowiedzi że mamy jeszcze kalendarzową zimę...hahaha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza