Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Rudozłoty Floks niezalogowany
26 lutego 2021r. o 8:51
~~Starozłoty Rozmaryn napisał(a): https://tech.wp.pl/f-35-jest-tak-dobry-ze-us-air-force-chce-nowy-inny-samolot-6612083137080256a

GODZINA LOTU KOSZTUJE 170 000 ZŁ. I NAWET USA NIE STAĆ ZA BARDZO NA TAKIE ZABAWY!!!

PIS NA KOLANACH PRZED TRAMPEM PODPISAŁ UMOWY A TERAZ 5 POKOLEŃ POLAKÓW BĘDZIE SPŁACAĆ TEN ZŁOM. A TE CUDA TECHNIKI BĘDĄ ODBYWAĆ JEDEN LOT W ROKU NA PARADĘ WOJSKA POLSKIEGO....

To czyli roczny koszt utrzymania takiego samolotu będzie kosztował PISowców 170 000 pod warunkiem że przelata tylko 1 godzinę w roku .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
26 lutego 2021r. o 10:30
Oto lista wstydu. Emerycie, to oni zabrali Twoją podwyżkę

Obiecanki cacanki, a głupiemu radość. Politycy partii rządzącej w kampanii przed wyborami parlamentarnymi obiecywali podwyżkę emerytur o 70 zł brutto (57 zł na rękę). Okazało się jednak, że słowo dane seniorom niewiele znaczy dla posłów partii rządzącej.
Zamiast obiecanych 70 zł uchwalili 50,88 zł brutto, czyli 42 zł na rękę. O seniorów upomnieli się jednak senatorowie opozycji, którzy poprawili projekt poselski, wpisując do niego kwotę obiecaną przez PiS.

Gigantyczna „emerytura” byłego prezesa banku. Tak płaci Pekao SA. Kwoty idą w miliony!

Na niewiele się to zdało. Poprawiona wersja ustawy wróciła do Sejmu, bo taka jest procedura. A tam… 232 głosami wszystkich posłów PiS i trzema głosami posłów opozycji przepadła. Przeciwko głosowali nawet sami posłowie emeryci. Obok tekstu publikujemy imiona i nazwiska wszystkich polityków, którzy głosowali przeciwko tej propozycji z podziałem na okręgi wyborcze, z których dostali się do parlamentu.

Kubów Krzysztof

Machałek Marzena

Pogoda Szymon

Szymańska Ewa

Witek Elżbieta

jakieś dziwnie znane mi nazwisko na trzeciej pozycji...

:]
~~Żółtopomarańczowe Parzydło niezalogowany
26 lutego 2021r. o 12:01
- Skur**syn. Ten ch** pier***ony, brudna pała. Wkur*** mnie to, wiesz, ale co mam zrobić? (...) Stary buc, który na emeryturze powinien siedzieć po sześćdziesiątce, a drugi już, kur**, koło siedemdziesiątki ma. Ja już tracę, kur**, siły do myślenia. Ja się nie lubię poddawać. Do was pretensji nie mam, bo widzę, że jeździcie, kur**, robicie, co można, no kur** no. (…) Nie damy się, my go i tak weźmiemy - tak na temat swojego wuja mówi na nagraniu Daniel Obajtek

OBAJTEK NA PREMIERA .TO PRAWY CZŁONEK ,KATOLIK NIEZŁOMNY.
235
ladaco
26 lutego 2021r. o 12:01
no i znowu Hołus się obsłał..
PO by rządziło to emeryci o jakiejkolwiek podwyżce mogliby pomarzyć jedynie..
~~Starozłoty Rozmaryn niezalogowany
26 lutego 2021r. o 12:07
Prawo i sprawiedliwość wg pisowskiego szariatu:
pislamiści kradną po 50 tyś miesięcznie
a zwykły emeryt otrzymuje w porywach 30 tyś w roku.
~Ceglastobrązowa Lilia niezalogowany
26 lutego 2021r. o 12:20
Ojjjj ubecy nie dostaną 14 emerytury. Skandal .
235
ladaco
26 lutego 2021r. o 12:25
fani oPOzycji..,
słuchać uważnie..
~~Zielonkawobłękitny Czarny niezalogowany
26 lutego 2021r. o 12:48
Zara to ile tego odzyskanego VAT-u zostało po podziale???
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza