Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Bakłażanowy Zaślaz niezalogowany
25 lutego 2021r. o 18:58
te aniołki glapcia to sam detoks ,tfu botoks
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
25 lutego 2021r. o 20:01
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a): czyli brauny i winnickie ?

Tak. Oni w końcu rządzą Polską i planują zlikwidować gotówkę.
I mają też wpływ na plany zlikwidowania gotówki na całym świecie (co już się zresztą dzieje). Wiadomo - w końcu faszyści ;)

tak ,tak qwaxie...
niejaki dziadul też się później tłumaczył że on nie mówił ''hail Hitler '' tylko ''daj litra''

to mi przypomina ''kulson siadaj'' ;)

a ''ciemny lud '' to kupił ...lub zapomniał...:]
a ja nie ...:)
~~Rudożółta Trytoma niezalogowany
25 lutego 2021r. o 20:38
Wy tu o głupotach rozprawiacie a tu dzieje się tragedia. Sypie się TVN24!!! Jak tu przyjdzie żyć???? jak żyć.???? Skąd będziemy czerpać aktualną prawdę. ???? Że też przyszło nam doczekać tak smutnych czasów. Zjednoczmy się i pójdźmy w marszu ale nie kobiet, tylko marszu żałobnym po nie odżałowanej TVN24 !!!!! Bądźmy razem w tak trudnej chwili!!! O HORUSIE Prowadź!!!
~Niebieskawozielony Enkiant niezalogowany
25 lutego 2021r. o 20:58
Horusovi odcinają dopływ intelygencji , jak ja
Qurwa kiedyś posiadal
14677
#Orion nieaktywny
25 lutego 2021r. o 21:03
~~Rudożółta Trytoma napisał(a): Wy tu o głupotach rozprawiacie a tu dzieje się tragedia. Sypie się TVN24!!! Jak tu przyjdzie żyć???? jak żyć.???? Skąd będziemy czerpać aktualną prawdę. ???? Że też przyszło nam doczekać tak smutnych czasów. Zjednoczmy się i pójdźmy w marszu ale nie kobiet, tylko marszu żałobnym po nie odżałowanej TVN24 !!!!! Bądźmy razem w tak trudnej chwili!!! O HORUSIE Prowadź!!!

:P, :P
22258
#Horus nieaktywny
25 lutego 2021r. o 21:04
"dziennikarka, ponadto oficer Wojska Polskiego zajmuje się prostytucją i świadczy usługi towarzyskie dla VIP-ów". Do postu dołączone zostały zdjęcia: nagiej kobiety i drugie – kobiety w mundurze stojącej obok prezydenta Andrzeja Dudy.

"Najbardziej oburzające jest to, że wykorzystuje zdjęcia z Panem Prezydentem Andrzejem Dudą i naszymi amerykańskimi sojusznikami jako reklamę swoich usług seksualnych. Jestem głęboko oburzony tym zachowaniem" – czytamy w kolejnym wpisie na koncie polityka PiS.

W trzecim pojawiła się informacja, że senator "złoży wniosek do Komisji Obrony Narodowej w sprawie pozbawienia jej stopnia oficerskiego i zwolnienia z zawodowej służby wojskowej".

"Ktoś włamał się na moje konto"
Senator Bernacki został zapytany o dziwne wpisy przez portal Onet.pl.

– Ktoś włamał się na moje konto na poczcie i prawdopodobnie z tego konta przejęto Twittera i Facebooka – powiedział. Jak dodał, stosowne działania już zostały podjęte. – Zadziwiające jest, że tylko politycy Zjednoczonej Prawicy są hakowani – zaznaczył.''

ach ci ''hakerzy''

;)

pechowi coś co ''prawicowcy''

a początek chyba był z tym od ''carycy'' :]
14677
#Orion nieaktywny
25 lutego 2021r. o 21:08
Przyjdzie czas i PiS też wyprowadzi swój sztandar, będzie to po najbliższych wyborach.
~~Starozłoty Rozmaryn niezalogowany
25 lutego 2021r. o 22:25
https://tech.wp.pl/f-35-jest-tak-dobry-ze-us-air-force-chce-nowy-inny-samolot-6612083137080256a

GODZINA LOTU KOSZTUJE 170 000 ZŁ. I NAWET USA NIE STAĆ ZA BARDZO NA TAKIE ZABAWY!!!

PIS NA KOLANACH PRZED TRAMPEM PODPISAŁ UMOWY A TERAZ 5 POKOLEŃ POLAKÓW BĘDZIE SPŁACAĆ TEN ZŁOM. A TE CUDA TECHNIKI BĘDĄ ODBYWAĆ JEDEN LOT W ROKU NA PARADĘ WOJSKA POLSKIEGO....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.