Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

22258
#Horus nieaktywny
11 marca 2021r. o 22:14
~~Czarny Dzwonek napisał(a): Głupi jesteś jak stary trzewik prlowski. Podskakujesz tutaj , a gówno z tego wynika.Robisz tylko z siebie pośmiewisko.Typowy janusz.

a ty ?
dzwonek?
powinno być ''dzwon'' ...;)

Dopisane 11.03.2021r. o godz. 22:14:

i nie pierdziel mi tutaj bo wolę ''szkiełko'' niż twoje durnoty ...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskraworóżowa Kuningamia niezalogowany
11 marca 2021r. o 22:16
Ja pierdziu co za prymityw z tego pajaca.Siwa łepetyna, a już zdziecinniał do reszty.
~~Rudozłoty Floks niezalogowany
11 marca 2021r. o 22:20
~~Jaskraworóżowa Kuningamia napisał(a): Ja pierdziu co za prymityw z tego pajaca.Siwa łepetyna, a już zdziecinniał do reszty.

Lepiej mieć siwą łepetynę jak pustą .
~~Złotoruda Nasturcja niezalogowany
11 marca 2021r. o 22:25
Ty akurat masz siwą i do tego pełną gówna trolu.
~~Mlecznoróżowa Konwalia niezalogowany
11 marca 2021r. o 22:28
~~Złotoruda Nasturcja napisał(a): Ty akurat masz siwą i do tego pełną gówna trolu.

Gówno to ciebie spłodziło śmierdzielu .
20886
#Jurko61 nieaktywny
11 marca 2021r. o 23:21
Żeby mieć wygodnie ojca w odstawkę do domu opieki oddał ,
A teraz pewnie PiS / Rząd / Prezydent Duda i wszyscy przyjaźni obecnie rządzących ,
Ponoszą winę :):)
Qurwa rodzic powinien być do ostatniego oddechu pod opieką dzieci .
A tu żale wylewa i pokrzywdzonego odstawia gnom:):)[img=1615501300_upbh4q8.jpg]
~~Brunatnoczarna Katalpa niezalogowany
12 marca 2021r. o 7:08
Ja pracuję cały czas, naprawdę, ja się cały czas czegoś uczę, bez przerwy. Ja się uczę w mieszkaniu, ja się uczę w samochodzie kiedy jadę, ja się uczę w samolocie kiedy lecę. Jak się nie uczę tego, co mam powiedzieć, to się uczę tego, co będę chciał kiedyś powiedzieć - deklarował przed studentami prezydent
22258
#Horus nieaktywny
12 marca 2021r. o 13:04
zaprzestanie budowy Ostrołęki to była zbrodnia...nie ulega wątpliwości przeciez ...

ale jak teraz nazwać jej burzenie?
czy któryś pislamista potrafi znaleźć na to odpowiednie określenie? :D

macie czas ...wracam po 16-ej...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.