Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

22258
#Horus nieaktywny
12 października 2022r. o 19:44
a co z twoją logiką? ...bo jakoś nie pozwala ci ona na odpowiedź na pytania...;D
przerosło to twój umysł? ...nie ogarniasz tematu? ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~vdb niezalogowany
12 października 2022r. o 19:48
~~Cebula Biała napisał(a): Logika twoja nie zna granic?
Czy to tajemnica albo plan wyborczy ?
Sojusznicy przepędzili by PiS i wtedy hulanki i swawole?:D

Ja nie jestem za żadną partią ale dzisiaj podano że zadłużenie Polski wynosi BILION OSIEMSET MILIARDÓW o ile pamiętam to PIS przejmując władzę przejął dług OSIEMSET PIĘĆDZIESIĄT MILIARDÓW .
~~Cebula Biała niezalogowany
12 października 2022r. o 19:54
Spooookojnie, od Niemiec się należą, a kasy mają tyle że to dla nich nie jest problem, aha i są demokratyczne zauważyłeś to? A zauważyłeś też że płacą reparacje wielu krajom chyba siedemdziesięciu. To dlaczego Polsce nie mogą wypłacić? Ogarniasz to?
To mi powiedz dlaczego Polsce nie mogą wypłacić?
Twoja logika to ogarnia?
22258
#Horus nieaktywny
12 października 2022r. o 19:57
na tamte pytania nie doczeka się odpowiedzi bo jego ''logika'' mu na to nie pozwala więc z innej beczułki...

po co temu krajowi taki twór jak ''ministerstwo środowiska i klimatu''?
z Odrą sobie nie poradzili ,tereny Natura 2000 idą pod wycinkę a kiedy ''nóż na gardle'' okazuje się że można już palić węglem brunatnym w piecach domowych chociaż truje jak cholera bo uwalnia prawie całą tablicę Mendelejewa (wolno jeszcze go wymieniać z nazwiska czy już jest zakaz ? ;D )w tym najbardziej szkodliwą siarkę ...

a jeszcze niedawno straszyli ludzi że ich kominy będą śledzić drony straż miejskich...;D
chory kraj...;D
~~Konopny Powojnik niezalogowany
12 października 2022r. o 20:09
Horus napisał(a): dlaczego nudny?...zadaje konkretne i zasadne pytanie...
no chyba że ty uważasz że się nie należą ...
czy ten pajac w zielonej koszulce otwarcie przeprosił Polaków za to co się wtedy działo?...bo z tego co czytałem to powiedział że to trudne historie i trzeba o tym rozmawiać...;D

to może tylko rozmawiajmy o reparacjach od Niemiec...;D
rok ,pięć ...dwadzieścia pięć...;D

Horus napisał(a): dlaczego nudny?...zadaje konkretne i zasadne pytanie...
no chyba że ty uważasz że się nie należą ...
czy ten pajac w zielonej koszulce otwarcie przeprosił Polaków za to co się wtedy działo?...bo z tego co czytałem to powiedział że to trudne historie i trzeba o tym rozmawiać...;D

to może tylko rozmawiajmy o reparacjach od Niemiec...;D
rok ,pięć ...dwadzieścia pięć...;D

Nie twierdzę, że nie masz racji ale pamiętaj, że przez kilkaset lat Polska na ziemiach dzisiejszej Ukrainy była po prostu okupantem. Aneksja Rusi była faktem
22258
#Horus nieaktywny
12 października 2022r. o 20:16
owszem ...ale prawdziwa nienawiść Ukraińców do Polaków pojawiła się tam chyba najbardziej z chwilą polskich osadników i legionistów nie kogo innego jak sam Piłsudski...

można o tym przeczytać w którymś Przeglądzie ...nie pamiętam numeru...
~~To nie żarty niezalogowany
12 października 2022r. o 20:44
~~Polak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~To nie żarty napisał(a): Pytanie. Kiedy PiS wystąpi o reparacje od Ukrainy za rzeź na Polakach , za Lwów i pozostałe tereny ? Kiedy rozliczy banderowców ?

Ty nudny jesteś jak flaki z olejem z twoją narracją ruską.

To Ukraińcy sami się z Polska rozliczą ? Zapłacą za krzywdy czy dalej będą blokować Ekshumacja zwłok ofiar rzezi ?
Ja wiem jest wojna i komik w zielonej koszulce ma za zadanie doić polskich frajerów. Czy ma odwagę zadeklarować zadośćuczynienie Polsce ? Czy zakaże kultu Bandery ? Nie ! ten typ jedyne co potrafi to wołać dawaj !
~~Zdziwiony niezalogowany
12 października 2022r. o 20:49
~~Konopny Powojnik napisał(a): Nie twierdzę, że nie masz racji ale pamiętaj, że przez kilkaset lat Polska na ziemiach dzisiejszej Ukrainy była po prostu okupantem. A

Przecież te ziemie były Polskie a chłopi którzy je zamieszkiwali nawet nie mieli swojego języka, nie potrafili pisać o czytać. Pierwsze zdanie w ich języku napisał hrabia Potocki bo znał gwarę swoich chłopów ! Język ukraiński to język nieuków zamieszkujących kresy polskie !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza