Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
73 lata godziny "W"
11445
PanM
1 sierpnia 2017r. o 11:59
PanM napisał(a):
~~wnuk powstańca napisał(a): Panie M, byłby pan chory gdyby nie wydalił dziś z siebie antypatriotycznego rzygu. Niech pan sobie raz na zawsze zapamięta: "Naród który nie pamięta o swojej przeszłości, umiera i nie buduje przyszłości", a nawet jeśli pan w to nie wierzy to warto pamiętać choćby dlatego, żeby się to nie powtórzyło. Ale w sumie komu ja to mówię, pan zapewne w sytuacji zagrożenia dałby drapaka za ocean z gębą pełną podobnych frazesów. Schowaj się człeku.

A to grób mojego dziadka pod Monte Cassino.
Życie to nie wiara w przeszłość .ŻYCIE TO TERAŹNIEJSZOŚĆ I TROSKA O LEPSZĄ PRZYSZŁOŚĆ DLA NAS I POTOMNYCH.

A to grób mojego dziadka -- Monte Cassino[img=1501580631_xxo0igj.gif]
[img=1501581592_28edmrw.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
1 sierpnia 2017r. o 12:07
Panie M, o czym pan mówisz? życie składa się z bardzo wielu aktywności, płaszczyzn itp. Jest czas na prace, na wypoczynek i na pamięć. Co pan tu miesza? Pan nie pamięta o swoich zmarłych? nie wspomina, nie czci? Daj pan spokój, bo sam sobie przeczysz.
~~biało-czerwony niezalogowany
1 sierpnia 2017r. o 12:27
Panie M niech Pan się nie przejmuje dziwny czlowiek mi i robi swoje.
Walczymy demokratyczną wolną i wolną od głupoty silną Polskę!
Pozdrawiam

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
1 sierpnia 2017r. o 12:35
analfabeto najpierw naucz się poprawnie sklecać zdania, dopiero później bierz się za górnolotne hasła
~~ANTYALTER niezalogowany
1 sierpnia 2017r. o 12:52
Myślę że nie o gramatykę ci tu chodzi a o coś zupełnie innego
A co?
Ano to że ktoś zgadza się z panemM a ty jedyne co mógłbyś wkleić to fotkę dziadka z ormo lub zomo
Tu jest prawdziwy powód twojej złości :)
~~hujowe państwo pis niezalogowany
1 sierpnia 2017r. o 13:56
https://opinie.wp.pl/jan-mlynarski-nieuchronnie-zmierzamy-do-katastrofy-ktorej-sie-bardzo-boje-6150197403334785a

NIEUCHRONNIE ZBLIŻAMY SIĘ DO KATASTROFY
~~San Escobar niezalogowany
1 sierpnia 2017r. o 14:12
POLSKA WALCZĄCZA TO SPRZECIW WOBEC AGRESJI

POLAKU UPAMIĘTNIAJ GODNIE !
~~myśl czy pamięć ? niezalogowany
1 sierpnia 2017r. o 16:00
~~hujowe państwo pis napisał(a): https://opinie.wp.pl/jan-mlynarski-nieuchronnie-zmierzamy-do-katastrofy-ktorej-sie-bardzo-boje-6150197403334785a

NIEUCHRONNIE ZBLIŻAMY SIĘ DO KATASTROFY

Młode pokolenie potrzebuje Polski Myślącej a nie bandy walczącej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.