~~policjant edek napisał(a): ~~biało-czerwony napisał(a): całe polskie prawo podatkowe to stek bzdur i absurdów
- masz racje , kiedys musialem zaplacic podatek ok 2001 roku ... za to ze udzielilem 50 gram marichuany jakims tam osoba i dostalem po sprawie od urz skarbowego do zaplaty okolo 1.500 z groszem zlotych !!! bez kitu paradoks prawny !!! mam ten dokument do dzisiaj i musialem zaplacic , nie wiem jak oni to policzyli .... :/ skoro nie mozna handlowac a jak oni i na jakiej podstawie to policzyli to jest fakt na prawde ! a wyrok odsiedzialem - dostalem 2 lata za to ;(
Macie rację. Doświadczenie czyni mistrzem ;)
Mnie gnoje zamknęli na trzy miesiące za kombinowany kredyt. Nie ja kombinowałem , ale ślepa Temida musiała znaleźć kozła ofiarnego :D Dlatego twierdzę , że głupki pod sądem mogą sobie palić tysiące świeczek , ale ze sprawiedliwością nie ma to nic wspólnego :D Nie mówiąc o demokracji.
Osobiście uważam , że marycha powinna być dostępna dla Ludu , ponieważ ma skłonności lecznicze , a sadzanie Ludzi do pierdla za dystrybucję marychy , to jest dopiero przestępstwo.
Jeszcze wiele wody w rzekach upłynie , nim będzie normalnie :)
Ale w coś trzeba wierzyć :)
Dobranoc :)