Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jakość powietrza w Bolesławcu
~~klucznick niezalogowany
6 sierpnia 2017r. o 11:07
im więcej samolotów na niebie co chemie sypią nam na głowy tym tablica bardziej smutna,węgiel spalany w piecach nie ma wpływu na zanieczyszczenia powietrza,tylko chemitrali smugi chemiczne na niebie każdego dnia w celu wytrucia ludzkiej populacji.http://pekaylifestyle.com/chemtrails-zabojcze-toksyny-na-niebie/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 sierpnia 2017r. o 17:09
Dokładnie Kluczniku :)

A urzędnicy państwa istniejącego jedynie teoretycznie , za ciężkie podatkowe geldy płacą cwaniakom od elektroniki za rejestrację smogu.

Cywilizacja upada , bo Ludzie potrzebują tabliczek , chociaż mają neta. Jest taka elektroniczna tabliczka w Worsow , gdzie wyświetlany jest dług narodowy na ledach. Na pomysł wpadł autor transformacji ustrojowej niejaki Bucholtz , ksywa Balcerowicz , który teraz doradza Poroszence , jak jeszcze bardziej oszwabić banderowców. Na pozór brzmi nieźle , ale nie wszyscy Ukraińcy to banderowcy.

Nad Nimi też pryskają. I w Moskwie też pryskają . I w Berlinie . I w Paryżu. W Londynie na każdym skrzyżowaniu jest na słupach powieszone kilkanaście kamer... oczywiście dla ochrony Obywateli :D Ale też pryskają ...

Jeśli kto wie , to niech powie , gdzie na tej nieszczęśliwej , pięknej Planecie , nie pryskają ...
i przestańcie mi dupę zawracać jakością powietrza w Bolesławcu.

Jeśli prosić mogę Szacowna Redakcjo :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~ed niezalogowany
6 sierpnia 2017r. o 17:24
A które to samoloty robią ten
oprysk?
Pasażerskie?
4335
6 sierpnia 2017r. o 18:16
Edek . to nie jest śmieszne. Jest taka teoria spiskowa mówiąca o tym , że Planetą władają Istoty słabe i zwiewne jak puch. Tylko nasza ignorancja nie pozwala Je dostrzec.. Ale kiedy Je dostrzeżemy ... nie będą miały gdzie się schować :D

Jeszcze pół roku temu w necie , na jutubie można był posłuchać Ich wyznań. Jakiś Człowiek zamieścił credo cywilizacji , co nas truje. Dzisiaj już nie ma . Ichmoderacja działa , jak się patrzy , ale jest słynny film :

Miłej lektury ... Edek :) I pamiętaj , że operujemy na otwartych Umysłach :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~leś niezalogowany
6 sierpnia 2017r. o 19:07
Pannazdzieckiem napisał(a): Dokładnie Kluczniku :)

A urzędnicy państwa istniejącego jedynie teoretycznie , za ciężkie podatkowe geldy płacą cwaniakom od elektroniki za rejestrację smogu.

Cywilizacja upada , bo Ludzie potrzebują tabliczek , chociaż mają neta. Jest taka elektroniczna tabliczka w Worsow , gdzie wyświetlany jest dług narodowy na ledach. Na pomysł wpadł autor transformacji ustrojowej niejaki Bucholtz , ksywa Balcerowicz , który teraz doradza Poroszence , jak jeszcze bardziej oszwabić banderowców. Na pozór brzmi nieźle , ale nie wszyscy Ukraińcy to banderowcy.

Nad Nimi też pryskają. I w Moskwie też pryskają . I w Berlinie . I w Paryżu. W Londynie na każdym skrzyżowaniu jest na słupach powieszone kilkanaście kamer... oczywiście dla ochrony Obywateli :D Ale też pryskają ...

Jeśli kto wie , to niech powie , gdzie na tej nieszczęśliwej , pięknej Planecie , nie pryskają ...
i przestańcie mi dupę zawracać jakością powietrza w Bolesławcu.

Jeśli prosić mogę Szacowna Redakcjo :)

Ciebie w dzieciństwie musieli chyba czymś mocno spryskać :D :P
4335
6 sierpnia 2017r. o 19:28
Lesiu , Ciebie wciąż pryskają , albo plują , a Ty mówisz , że

... pada deszcz , wiosenny pada deszcz
dookoła nas , wszystko zieleni się
idąc tak , wspominam tamte dni
kiedy ... świat był mniej więcej normalny ...

Dobra , starczy tej prohibicji , idę na piwo :D
Jak mawia mój mentor kabaretowy , pan Krzysztof Daukszewicz " tej rzeczywistości na trzeźwo nie da się oglądać " :D

ps. Edek , to długa lektura. Mam nadzieję , że starczy Ci cierpliwości :)

~~Gh niezalogowany
6 sierpnia 2017r. o 19:32
Wy już na psychiatryku czy czekacie na przyjęcie?
4335
6 sierpnia 2017r. o 21:59
Mi psychiatra i psycholog nie mogą pomóc. Pomóc na me schorzenie może tylko zdrowy rozsądek. I tym się właśnie leczę :)

Powietrze po dwóch piwkach nabiera specyficznego smaku ... nawet w Bolesławcu :)

... muzycznego ... :D

... eh , napił bym się rakiji , jaką pędził teściu mojej siostry ... tęsknota ...

... jest jakiś suplement diety na tęsknotę ? :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza