~~ napisał(a): ~~klucznick napisał(a): im więcej samolotów na niebie co chemie sypią nam na głowy tym tablica bardziej smutna,węgiel spalany w piecach nie ma wpływu na zanieczyszczenia powietrza,tylko chemitrali smugi chemiczne na niebie każdego dnia w celu wytrucia ludzkiej populacji.http://pekaylifestyle.com/chemtrails-zabojcze-toksyny-na-niebie/
Chlopie gdybyś podstawówki nie omijał szerokim łukiem to byś sie może dowiedział skąd smugi na niebie.
Różni szamani żerują potem na takich niedorozwojach którzy łykają każdą teorię spiskową jak pelikany.
Zajrzyj pod wyro bo tam na pewno krasnoludki siedzą.
Bożesz Ty mój , cóż za potęga łintelektu się łodezwała :D
Dziecko drogie , smuga kondensacyjna to zjawisko naturalne . Powstaje gdy jakiś obiekt porusza się z prędkością większą niż dwieście kilometrów na godzinę w atmosferze. Bo robi za sobą dziurę w powietrzu i para wodna ( H2O w stanie gazowym ) zamienia się w kryształki lodu , które widzimy. Piętnaście minut później Staruszek Słońce reakcją termojądrową rozpuszcza te kryształki i mamy znów czysty błękit :) A chemitrale wiszą sześć i osiem godzin. Ale jedno jest pewne , jak pryskają nad Dreznem , to zachodni wiatr ...
Czasami zastanawiam się , jak koledzy ufoludki to robią , że za Ich maszynkami nie ma dziury w powietrzu ? Już nie mówiąc o bezwładności ?
Wiem , że nic nie wiem. Mam więc powód do życia.
Uczyć się :)
Kaczucho , proszę , sięgnij pamięcią