Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do restauracji z wózkiem czy bez?
~~Zbir z domu Kowalskich niezalogowany
21 sierpnia 2017r. o 7:50
Do ~~Bolec nauta
Właściciel gdyby miał robić SPECJALNIE STOLIKI DLA MATEK Z DZIEĆMI to zaraz kolejna grupa się odezwie, tęczowi będą chcieli mieć swój stolik, później PO PIS osobno, no i może jeszcze czarni osobno bo z białymi nie usiądą. Obudź się to nie przejdzie, zrozum WŁAŚCICIEL nie przyjmuje wózków i psów i to jego sprawa ty jak jesteś mądra to idziesz do innego lokalu gdzie cię przyjmą i tam zostawisz swoje pieniądze.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ja niezalogowany
21 sierpnia 2017r. o 8:31
Dni ceramiki się skończyły to wózki już będą mile widziane. Na miejscu klientów omijalabym ta knajpe szerokim łukiem. Za to.
~~Kasia34 niezalogowany
21 sierpnia 2017r. o 11:09
Z bękartami won za miasto.
~~Kasia34 niezalogowany
21 sierpnia 2017r. o 11:11
Palić nie wolno w miejscach publicznych a z bękartami wolno przychodzić ? Paranoja.
~~u. niezalogowany
21 sierpnia 2017r. o 12:30
Ani z wózkami, ani z rowerkami dziecięcymi , hulajnogami czy sankami. Nosidełko może rozwiązać problem. W weekend byliśmy w restauracji na obiedzie (Wro). Obok młodej mammy dwulatek podskakiwał zabłoconymi butkami po stylowym krześle obitym piękną tapicerką. Na którym chwilę później inna kobieta/ mężczyzna zasiądzie do obiadu w eleganckim ubraniu. Dzieci tak, ale bez zapominania o innych konsumentach. I nie każdego wzrusza widok karmiącej matki czy dziecka, któremu się potem po karmieniu ulewa. idąc do restauracji oczekuję innych doznań!
~~madka niezalogowany
21 sierpnia 2017r. o 15:45
Macie wszyscy sprafe w sondzie, bo to jest dyskryminacja a ja mam horon curke i mi sie nalerzy
2987
#Nightmare nieaktywny
21 sierpnia 2017r. o 18:48
Ekipa w proteście woli posiedzieć na murku... precz z dyskryminacją :-)

[img=1503334080_svke3kb.jpg]
~~ niezalogowany
21 sierpnia 2017r. o 20:11
~~Ja napisał(a): Dni ceramiki się skończyły to wózki już będą mile widziane. Na miejscu klientów omijalabym ta knajpe szerokim łukiem. Za to.

Ilu potencjalnych klientów jest z wózkami czy jeżdżących na wielbłądach?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza