~~madka napisał(a): Macie wszyscy sprafe w sondzie, bo to jest dyskryminacja a ja mam horon curke i mi sie nalerzyże co nie strasz sądami bo ci się wszystko nalezy może co jeszcze za darmo na krzywy ryj tak jak ci z arizona chyba świadczenia 1407 plus alimenty rodzinne 500 plus za free a z moich podatgków idzie na twoja córke to nie sprawiedliwe jest ja cięzko pracuję po to aby taki nie rób za darmo z gopsu dostawała kase za nic za siedzenie w domu bo ma córkę chorą co mnie to obchodzi.idz do pracy a nie rzerujesz na podatnikach.żadna dyskrymininacja to nie jest kpisz czy o droge pytasz po prostu powiem pomstwe do nieba
~~madka napisał(a): ja tez ciezko pracowalam. W zawoduwce na wakacjach roznosilam ulotki a potem zaszlam w cionze i juz nie pracowalam. I na swoje swiatczenia sama zapracowalam. Teraz dostaje bo mam curke i nie mam czasu na prace
~~ruda napisał(a):~~madka napisał(a): Macie wszyscy sprafe w sondzie, bo to jest dyskryminacja a ja mam horon curke i mi sie nalerzyże co nie strasz sądami bo ci się wszystko nalezy może co jeszcze za darmo na krzywy ryj tak jak ci z arizona chyba świadczenia 1407 plus alimenty rodzinne 500 plus za free a z moich podatgków idzie na twoja córke to nie sprawiedliwe jest ja cięzko pracuję po to aby taki nie rób za darmo z gopsu dostawała kase za nic za siedzenie w domu bo ma córkę chorą co mnie to obchodzi.idz do pracy a nie rzerujesz na podatnikach.żadna dyskrymininacja to nie jest kpisz czy o droge pytasz po prostu powiem pomstwe do nieba
~~Ja napisał(a): Z jednej strony sie nie dziwie choc sama jestem matką i prosze sobie wyobrazic ze w jednyn czasie wchodza 3 matki z wozkami i co wtedy. Aniołek to nie jest wielka restauracja zeby mozna bylo wszystko pomiescic. Takze wyluzujcie mamuski bo zakaz obowiazywal tylko podczas dni ceramiki gdzue jak wszyscy wiemy ludzi w lokalach bylo full :)i nie uwazam ze to jest dyskryminacja...pozdro