Pana Nowaka można lubić lub nie ale moi drodzy szacunek należy się dla każdego człowieka . Nie rozumiem tego ,,jadu '' . Brawo dla gliniady i oby za rok wróciła do Bolesławca .
Panie Nowak chyba pan zapomnnial, ale wszystkie przemarsze gliniady były zabezpieczane przez policję. Gliniada , pańskie dziecko, mogłaby funkcjonować w Bolesławcu bez żadnych problemów. Mam wrażenie, że niepotrzebnie wdał się Pan w politykę. Trzeba było robić swoje i do kontynuacji swojego dzieła zawalczyć o sponsorów. Miałby pan wówczas odpowiedź jakim poparciem cieszy się pańskie dzieło.
~~brodiaga niezalogowany 21 sierpnia 2017r. o 20:19
Co to te fun factory? Muszę poguglać... Imperator RomanI, został osobiście zraniony swoją kukłą na ...czu. Tej zniewagi nie wybaczy nigdy. No chyba że wróci do edukacji i kiedyś zajdzie do tej no Pryskiej na wódkę... :)
Koalicyjny starosta z PO i etatowy z SLD powinni już mościć jaśniepanu na powrót miejsce w I LO. Ach te lekcje WOS, pełne "pasji". Historia kołem się toczy, może mój syn zaczerpnie wiedzy od pana od WOSu. Czekamy, to już za rok.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.