Ja akurat chodze po roznych firmach szukam dla siebie pracy i powiem wam ze statystyki sa mocno sklamane bo 90% firm placi najnizsza krajowa az rece opadaja czym sie chwala na boleslawieckich stronach ,niemaja co pisac
To prawda ,że dużo młodych ucieka zagranicę,nie dadzą im zarobić ,płacą najniższą krajową a człowieka chcą zaorać tak jest na strefie Wykroty.Ludzie się zwalniają,a nowi nie przychodzą ciągle potrzebują na szwalnie.
To już kpina ja za 900 złotych bym nie poszła.A pod względem iż czynsz prąd gaz.To w sumie 700 złotych samych opłat A na życie 200 złotych by zostało.nie mówiąc o tym jakbym posiadała dzieci to już tym bardziej nie.
Nie musiałam bo od 15 lat mieszkam za granicą A tu do Bolesławca przyjeżdżam do rodziców na wakacje.I cieszę się że mieszkań za granicą.mam mieszkanie mam pracę za dobre pieniądze.kiedyś wrócę ale dopiero jak będę już na,emeryturze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.