~~kierowca niezalogowany 1 września 2017r. o 18:35
dziekuje tym co mnie ostrzegają i ostrzegam innych o łapankach na nasze portfele. Mandatu nie przyjmuje, ostrzegałem innego kierowcę o niebezpieczeństwie: na poboczu niebezpiecznie chodzi pies. pozdrawiam
Może wreszcie policja zrobiłaby coś dla mieszkańców a nie przeciw nim.
Ruskie i ukrainskie tiry rozjeżdżają nasze lokalne drogi bo nie chcą płacić za autostradę. Tirowcy jeżdżą nawaleni jak autobusy,nikt ich nie kontroluje. Czubki na motorach bez tłumików szaleją po mieście. I gdzie jest wtedy policja.W krzakach na Kościuszki.
~~Tez kierowca niezalogowany 1 września 2017r. o 18:59
Gh - popieram w 100%
Halo Panowie z komendy!! Brać sie za tych tirowców na obcych blachach co uczyniają sobie wolną amerykanke na naszych drogach!! A nie mylić oczu jakim gó..wnianym temat ze światłami!!
~~migamy migamy !! niezalogowany 1 września 2017r. o 20:21
"bo faktycznie mogę ostrzec bandytów lub złodziei"
To zaraz, po co oni tam stoją? Chyba, żeby kierowcy w "niebezpiecznym" miejscu stosowali się do znaków i zwolnili. Jak chcą łapać bandytów i złodziei to albo niech się do roboty wezmą albo jak w stanie wojennym ustawmy wszędzie punkty kontrolne. Poza tym, jeżeli celem jest aby kierowcy zwolnili, miganie światłami właśnie do tego prowadzi.
("niebezpiecznym" bo najczęściej stoją tam, gdzie łatwiej złapać kierowców na błędzie)
mrugam i będę zawsze mrugać ! róbcie to samo. ktoś kilka stron wcześniej napisał,że tu wcale nie chodzi o łapanie pijanych kierowców i ma rację. w życiu złapali mnie na radar 3 razy. podczas takiej kontroli nigdy nie dmuchałem w alkomat ! wystarczyło już,że mogą mandacik sobie wypisać,a reszta nie jest ważna ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.