~~Korneliusz napisał(a): Pan Maciej, jak widzę,dokonał oficjalnego rozpoczęcia swojej kampanii wyborczej, w którym głównym punktem programu jest "odsunąć Romana od władzy", a główną propozycją dla wyborców: "ja zamiast niego". Panie Macieju, miałem Pana za mądrzejszego człowieka - a pan, od dłuższego czasu jedzie tym samym co PO względem PiS. To pan ma z tym problem, a nie mieszkańcy Bolesławca - bo mieszkańcy w większości, naprawdę nie marzą o karierze urzędniczej, ani o prezesowaniu w spółkach . Strasznie się pan obnażył w intencjach.
~~Malkon napisał(a): Panie Małkowski mam wrażenie, że pan uwielbia bić pianę. Był konkurs na dyra II LO mógł się pan do niego zgłosić. Być może ma pan inne pragnienia i aspiracje? Chetnie bym je poznał i ewentualnie poparł.
~~ napisał(a):~~Malkon napisał(a): Panie Małkowski mam wrażenie, że pan uwielbia bić pianę. Był konkurs na dyra II LO mógł się pan do niego zgłosić. Być może ma pan inne pragnienia i aspiracje? Chetnie bym je poznał i ewentualnie poparł.
CHŁOPIE CZEGO TY CHCESZ ? /Do pana Małkowskiego/
powiedz co zrobisz ... chciałbym wiedzieć !!!
~~Korneliusz napisał(a): Pan Maciej, jak widzę,dokonał oficjalnego rozpoczęcia swojej kampanii wyborczej, w którym głównym punktem programu jest "odsunąć Romana od władzy", a główną propozycją dla wyborców: "ja zamiast niego". Panie Macieju, miałem Pana za mądrzejszego człowieka - a pan, od dłuższego czasu jedzie tym samym co PO względem PiS. To pan ma z tym problem, a nie mieszkańcy Bolesławca - bo mieszkańcy w większości, naprawdę nie marzą o karierze urzędniczej, ani o prezesowaniu w spółkach . Strasznie się pan obnażył w intencjach.