~~ napisał(a): Własne strony to podobnie jak gazetki wydawane przez gminy w całej PL. Propaganda sukcesu.
Ja bym chciał poczytać o sukcesach weto w niezależnych mediach? Jest gdzieś co ś takiego opisane?
~~ napisał(a):~~ napisał(a): Własne strony to podobnie jak gazetki wydawane przez gminy w całej PL. Propaganda sukcesu.
Ja bym chciał poczytać o sukcesach weto w niezależnych mediach? Jest gdzieś co ś takiego opisane?
Czy mógł byś mi pokazać jakiś jeden artykuł o sukcesach Gminy Nowogrodziec w ,,niezależnych mediach".tylko nie mów o Kurierze Nowogrodzieckim ,czy TV Łużyce którym Gmina buli grubą kasę za reklamę.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a): Własne strony to podobnie jak gazetki wydawane przez gminy w całej PL. Propaganda sukcesu.
Czy mógł byś mi pokazać jakiś jeden artykuł o sukcesach Gminy Nowogrodziec w ,,niezależnych mediach".tylko nie mów o Kurierze Nowogrodzieckim ,czy TV Łużyce którym Gmina buli grubą kasę za reklamę.
Np: http://www.radiowroclaw.pl/articles/view/37192/Byl-podatkowy-raj-Ale-sie-skonczyl
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a): Własne strony to podobnie jak gazetki wydawane przez gminy w całej PL. Propaganda sukcesu.
Np: http://www.radiowroclaw.pl/articles/view/37192/Byl-podatkowy-raj-Ale-sie-skonczyl
To żaden sukces tylko skorygowanie własnych błędów. Po za tym zakłady dalej się odwołują.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a): Własne strony to podobnie jak gazetki wydawane przez gminy w całej PL. Propaganda sukcesu.
To żaden sukces tylko skorygowanie własnych błędów. Po za tym zakłady dalej się odwołują.
Niewłasnych tylko poprzedników
~~ napisał(a): Własne strony to podobnie jak gazetki wydawane przez gminy w całej PL. Propaganda sukcesu.
~~ napisał(a):~~ napisał(a): Własne strony to podobnie jak gazetki wydawane przez gminy w całej PL. Propaganda sukcesu.
Nie czujesz różnicy pomiędzy Stowarzyszeniem "VE-TO" a Urzędem Miejskim . VE-TO nie dysponuje wielomilionowymi dotacjami tylko własnymi składkami. Ve-to nie zatrudnia armii ludzi o określonych specjalnościach . Praca ve-to głównie polega na interwencji delikatnie mówiąc w sprawach mało zamożnych ludzi w jakiś sposób źle potraktowanych przez administrację samorządowo rządową lub przez pracodawców . Nie mogą opisywać przypadków aby nie narażać osób korzystających z pomocy ve-to na upokorzenie.