Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prokuratur Rejonowy wszczął śledztwo
~~ niezalogowany
3 listopada 2017r. o 23:13
~~ napisał(a): Własne strony to podobnie jak gazetki wydawane przez gminy w całej PL. Propaganda sukcesu.
Ja bym chciał poczytać o sukcesach weto w niezależnych mediach? Jest gdzieś co ś takiego opisane?

A ja chciałbym poczytać o hucznie zawiązanym Nowogrodzieckim Towarzystwie Gospodarczym które jest dofinansowywane przez gminę ?Veto z tego co wiem utrzymuje się ze składek członkowskich.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
3 listopada 2017r. o 23:18
~~ napisał(a):
~~ napisał(a): Własne strony to podobnie jak gazetki wydawane przez gminy w całej PL. Propaganda sukcesu.
Ja bym chciał poczytać o sukcesach weto w niezależnych mediach? Jest gdzieś co ś takiego opisane?

Czy mógł byś mi pokazać jakiś jeden artykuł o sukcesach Gminy Nowogrodziec w ,,niezależnych mediach".tylko nie mów o Kurierze Nowogrodzieckim ,czy TV Łużyce którym Gmina buli grubą kasę za reklamę.

Np: http://www.radiowroclaw.pl/articles/view/37192/Byl-podatkowy-raj-Ale-sie-skonczyl
~~ niezalogowany
3 listopada 2017r. o 23:23
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):

Czy mógł byś mi pokazać jakiś jeden artykuł o sukcesach Gminy Nowogrodziec w ,,niezależnych mediach".tylko nie mów o Kurierze Nowogrodzieckim ,czy TV Łużyce którym Gmina buli grubą kasę za reklamę.

Np: http://www.radiowroclaw.pl/articles/view/37192/Byl-podatkowy-raj-Ale-sie-skonczyl

To żaden sukces tylko skorygowanie własnych błędów. Po za tym zakłady dalej się odwołują.
~~ niezalogowany
3 listopada 2017r. o 23:25
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):

To żaden sukces tylko skorygowanie własnych błędów. Po za tym zakłady dalej się odwołują.

Niewłasnych tylko poprzedników
~~ niezalogowany
3 listopada 2017r. o 23:32
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):

Niewłasnych tylko poprzedników

Gdyby poprzednicy tego zapisu nie wprowadzili to dzisiaj było by tam ściernisko.żaden zakład by ta nie powstał .Ponadto Tomczuk też już nie jest radnym czyli to z poprzedniej kadencji materiał.
~~ niezalogowany
3 listopada 2017r. o 23:32

Nie czujesz różnicy pomiędzy Stowarzyszeniem "VE-TO" a Urzędem Miejskim . VE-TO nie dysponuje wielomilionowymi dotacjami tylko własnymi składkami. Ve-to nie zatrudnia armii ludzi o określonych specjalnościach . Praca ve-to głównie polega na interwencji delikatnie mówiąc w sprawach mało zamożnych ludzi w jakiś sposób źle potraktowanych przez administrację samorządowo rządową lub przez pracodawców . Nie mogą opisywać przypadków aby nie narażać osób korzystających z pomocy ve-to na upokorzenie.
~~ niezalogowany
3 listopada 2017r. o 23:40
~~ napisał(a):

Nie czujesz różnicy pomiędzy Stowarzyszeniem "VE-TO" a Urzędem Miejskim . VE-TO nie dysponuje wielomilionowymi dotacjami tylko własnymi składkami. Ve-to nie zatrudnia armii ludzi o określonych specjalnościach . Praca ve-to głównie polega na interwencji delikatnie mówiąc w sprawach mało zamożnych ludzi w jakiś sposób źle potraktowanych przez administrację samorządowo rządową lub przez pracodawców . Nie mogą opisywać przypadków aby nie narażać osób korzystających z pomocy ve-to na upokorzenie.

Rozumie teraz pan panie RR.
~~ niezalogowany
4 listopada 2017r. o 4:51
No to gdzie poczytam o sukcesach?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza