Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prokuratur Rejonowy wszczął śledztwo
~~3c niezalogowany
10 listopada 2017r. o 10:57
Nowogrodziecki radny w zarządzie powiatu, który to zarzad hucznie otwierał dworzec to pan Zbigniew Mitera.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
10 listopada 2017r. o 11:03
~~3c napisał(a): Nowogrodziecki radny w zarządzie powiatu, który to zarzad hucznie otwierał dworzec to pan Zbigniew Mitera.

Kto otwierał Kamienice 6,7,8 przy ulicy Bolesławieckiej , kto uroczyście wręczał klucze lokatorom ? Telewizja (zaprzyjaźniona ) , wojewoda ,marszałek ,catering a po paru tygodniach sufity ludziom na głowy opadły. Kto był w komisji odbioru technicznego ? sam pan burmistrz . To lepiej nie zabieraj głosu.
~~Weto niezalogowany
10 listopada 2017r. o 11:04
~~3c napisał(a): Nowogrodziecki radny w zarządzie powiatu, który to zarzad hucznie otwierał dworzec to pan Zbigniew Mitera.

Właśnie o taki wpis mi chodziło to jest pomówienie Radnego z imienia i nazwiska który nie miał najmniejszego wpływu na otwarcie dworca który w tym otwarciu nie uczestniczył ,zobaczymy jak odniesie się prokuratura do tego pomówienia .
~~-& niezalogowany
10 listopada 2017r. o 11:45
Co jest pomówieniem? Bycie radnym?

Dalej szukacie haków czy to taki nawyk z czasow prl
~~Antek Szeląg niezalogowany
10 listopada 2017r. o 14:14
~~-& napisał(a): Co jest pomówieniem? Bycie radnym?

Dalej szukacie haków czy to taki nawyk z czasow prl

Bycie Radnym jest zaszczytem ale ciągłe pisanie bredni w stosunku do Radnego który jest dla waszej kliki solą w oku to żadne szukanie haków ,przecież to ty & i CCC ,3C atakujecie chamsko anonimowo Veto i jego członków ,jeżeli macie rację to podpiszcie się z imienia i nazwiska .
~~3c niezalogowany
10 listopada 2017r. o 14:24
Dzieciątka polityczni gdzie ja napisałem ze Pan radny otwieral.
Napisałem aby takimi sprawami się zajal, wczoraj na stanowiskach ok19 tez było ciemno
~~Weto niezalogowany
10 listopada 2017r. o 14:51
~~3c napisał(a): Dzieciątka polityczni gdzie ja napisałem ze Pan radny otwieral.
Napisałem aby takimi sprawami się zajal, wczoraj na stanowiskach ok19 tez było ciemno

A skąd niby radny miał by wiedzieć ,że o 19 na stanowiskach było ciemno ,ponadto PKS to Spółka na prawach handlowych która posiada Radę Nadzorczą i Prezesa ,czy radni z Nowogroźca jak pęknie rura w Hydro-Techu lecą z kluczem i zakręcają zawory? Masz obsesję na temat radnego którą trzeba wyleczyć w prokuraturze .
~~do3c niezalogowany
10 listopada 2017r. o 15:04
~~3c napisał(a): Dzieciątka polityczni gdzie ja napisałem ze Pan radny otwieral.

Jeżeli masz do Radnego jakąś sprawę to powinieneś przyjść jak radny ma dyżur lub zadzwonić , przedstawić się i zgłosić problem a nie kąsać po łydkach anonimowo .A dla czego nie podziękujesz Radnemu ,że to dzięki niemu robiona jest droga przez całą Zebrzydową ,że wynegocjował od Zarządu 550 tysięcy na tę drogę, chętnych było do tych pieniędzy dużo więcej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza