~~al napisał(a): A skąd wiadomo , że się zmieni władza? Proszę mi podać kandydata na stanowisko burmistrza , z którym Pan Relich mógłby przegrać. Bo jak na razie to rok do wyborów a alternatywy nie ma.
~~3c napisał(a): Na teraz alternatywa jest buta, arogancja i straszenie prokuratorami wirtualnej rzeczywistosci na bolcu
~~al napisał(a): Skoro wiesz kto będzie startował to podziel się tą wiedzą. Bo ja np. to nie słyszałem o żadnym kandydacie.
~~ napisał(a):~~al napisał(a): Skoro wiesz kto będzie startował to podziel się tą wiedzą. Bo ja np. to nie słyszałem o żadnym kandydacie.
Na pewno jest jedna osoba ze stopniem doktoranckim młoda i perspektywiczna .Ponadto nie jestem uprawniona do podawania nazwisk .
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~al napisał(a): Skoro wiesz kto będzie startował to podziel się tą wiedzą. Bo ja np. to nie słyszałem o żadnym kandydacie.
Na pewno jest jedna osoba ze stopniem doktoranckim młoda i perspektywiczna .Ponadto nie jestem uprawniona do podawania nazwisk .
Chyba sama w to nie wierzysz.
~~3c napisał(a): Na teraz alternatywa jest buta, arogancja i straszenie prokuratorami wirtualnej rzeczywistosci na bolcu