~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a): Dlaczego budynek po szkole w Parzycach sprzedano za połowę ceny, którą oferowały mieszkanki tego budynku?
To sprzedano go bez przetargu?
~~dziwne napisał(a): Coś mi tu nie pasuje jeżeli mam ofertę przykładowo za sto tysięcy to nie ogłaszam przetargu za pięćdziesiąt tys .
~~ napisał(a):Cieszę się że nie kupiłem tego budynku po szkole,a mogłem i każdy mógł,to w czym problem?~~dziwne napisał(a): Coś mi tu nie pasuje jeżeli mam ofertę przykładowo za sto tysięcy to nie ogłaszam przetargu za pięćdziesiąt tys .
Mnie w rządach obecnej władzy nic nie pasuje. Nie dokańczane inwestycje, inwestycja pod kalendarz wyborczy , lekceważenie i kpienie z radnych, nie uzasadnione ekonomicznie wycieczki burmistrza i radnych, wykorzystywanie majątku gminy dla celów prywatnych . To złe i bez litosne "zarządzanie" gmioną...
~~3c napisał(a): Mnie lechoslawy nie pasują....
~~` napisał(a):~~ napisał(a):Cieszę się że nie kupiłem tego budynku po szkole,a mogłem i każdy mógł,to w czym problem?~~dziwne napisał(a): Coś mi tu nie pasuje jeżeli mam ofertę przykładowo za sto tysięcy to nie ogłaszam przetargu za pięćdziesiąt tys .
Mnie w rządach obecnej władzy nic nie pasuje. Nie dokańczane inwestycje, inwestycja pod kalendarz wyborczy , lekceważenie i kpienie z radnych, nie uzasadnione ekonomicznie wycieczki burmistrza i radnych, wykorzystywanie majątku gminy dla celów prywatnych . To złe i bez litosne "zarządzanie" gmioną...