~~ napisał(a): Mam takie pytanie -umarł mój najlepszy przyjaciel czy mogę zrobić piękną tablicę pamiątkową z jego życiorysem i postawić ją przy publicznej drodze. ????????????
Zastosowana autokorekta
~~& napisał(a): Nie. Ale wystarczy czytać ze zrozumieniem:
"O niezwykłej historii związanej z postawieniem tej tablicy napiszemy wkrótce. Informujemy, że postawienie tej tablicy nie ma nic wspólnego z Urzędem Gminy i Miasta Nowogrodziec"
~~3c napisał(a): Moze ten co po chwili rozmawial z radnymi?
Kolejny lechoslaw
~~cytat napisał(a): Bolec.Info lubi zadawać retoryczne pytania, my też więc zadamy kilka.
Czy Kazimierz Marczewski wykorzystuje Bolec.Info do walki ze swoim kontrkandydatem w wyborach na burmistrza Nowogrodźca? Czy na pewno nie współdziała w tej dziwacznej misji „czysta gmina Nowogrodziec” ze starostwem? Czy może Marczewski chce skłócić Roberta Relicha ze starostą Cezarym Przybylskim?
To nasze pytania. Możliwe też jest proste wyjaśnienie, że to tylko kolejna wiadomość-śmieć wyprodukowana przez „profesjonalny zespół dziennikarzy” Bolec.Info.
(informacja: ii)
~~3c napisał(a): Na swoim terenie w ogrodzie możesz sobie nazwać alejkę mleczy jak chcesz. Nic nikomu do tego.