~~Zuzia napisał(a): A na konopnicjej nadal pon kierowca porkuje służbowe auto pod domem ciekawa jestem kto płaci za poliwo.
~~ napisał(a):~~Zuzia napisał(a): A na konopnicjej nadal pon kierowca porkuje służbowe auto pod domem ciekawa jestem kto płaci za poliwo.
Pocałuj go w d.... podpierdalaczko ,przepraszam sygnalizatorka.
~~Karol napisał(a): Ile to ton ceramiki zginęło za rządów Stasika w Zakładach Ceramicznych?
~~zocha napisał(a):~~ napisał(a):~~Zuzia napisał(a): A na konopnicjej nadal pon kierowca porkuje służbowe auto pod domem ciekawa jestem kto płaci za poliwo.
Lot razu gosc bedacy za Peło kaze całowac d.,,,,pe. Znaczy ze Peło osiaga coraz nizszy prog az zejdzie pod a potem Peło zasypią.
~~ napisał(a):~~zocha napisał(a):~~ napisał(a):~~Zuzia napisał(a): A na konopnicjej nadal pon kierowca porkuje służbowe auto pod domem ciekawa jestem kto płaci za poliwo.
Lot razu gosc bedacy za Peło kaze całowac d.,,,,pe. Znaczy ze Peło osiaga coraz nizszy prog az zejdzie pod a potem Peło zasypią.
Nie jestem za PO ani za PISem ale nienawidzę podpierdalaczy .Kierowcy PKS wszyscy parkują swoje autobusy pod domami gdzie mieszkają ,W brew pozorom przynosi to oszczędności.