~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~zocha napisał(a):~~ napisał(a):~~Zuzia napisał(a): A na konopnicjej nadal pon kierowca porkuje służbowe auto pod domem ciekawa jestem kto płaci za poliwo.
Pocałuj go w d.... podpierdalaczko ,przepraszam sygnalizatorka.
Lot razu gosc bedacy za Peło kaze całowac d.,,,,pe. Znaczy ze Peło osiaga coraz nizszy prog az zejdzie pod a potem Peło zasypią.
Nie jestem za PO ani za PISem ale nienawidzę podpierdalaczy .Kierowcy PKS wszyscy parkują swoje autobusy pod domami gdzie mieszkają ,W brew pozorom przynosi to oszczędności.
Chyba tym kierowcom tych autobusów
~~Karina napisał(a): Wstyd wspominać PO a co dopiero pisać
~~Karina napisał(a): Wstyd wspominać PO a co dopiero pisać
~~ napisał(a):~~Karina napisał(a): Wstyd wspominać PO a co dopiero pisać
A ilu radnych ma PIS w Powiecie ,aż 2 a ilu radnych ma PIS w Mieście aż 1 i o czym tu bredzisz.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~zocha napisał(a):~~ napisał(a):~~Zuzia napisał(a): A na konopnicjej nadal pon kierowca porkuje służbowe auto pod domem ciekawa jestem kto płaci za poliwo.
Pocałuj go w d.... podpierdalaczko ,przepraszam sygnalizatorka.
Lot razu gosc bedacy za Peło kaze całowac d.,,,,pe. Znaczy ze Peło osiaga coraz nizszy prog az zejdzie pod a potem Peło zasypią.
Nie jestem za PO ani za PISem ale nienawidzę podpierdalaczy .Kierowcy PKS wszyscy parkują swoje autobusy pod domami gdzie mieszkają ,W brew pozorom przynosi to oszczędności.
Chyba tym kierowcom tych autobusów
Następny głupek się wtrąca ,Jeśli kurs jest z Nowogrodźca do Bolesławca to chyba logiczne ,że autobus parkowany jest w Nowogrodźcu a nie Bolesławcu .