~Liliowoniebieski Liliowiec niezalogowany 29 stycznia 2018r. o 1:39
Panie Bronku Dlaczego pan nie chce zagrać u mojej wnuczki na weselu Dam Panu cale 550 zł Proszę niech pan się zgodzi kwietniowy termin chyba ma Pan wolny
~Jasnobłękitna Wierzba niezalogowany 29 stycznia 2018r. o 18:12
Ja w wnuczka nie ma pieniędzy na dobrego wokalistę jak Pan Bronek to niech robi sobie przyjęcie w domu przyp magnetofonie i nie zawraca komuś dupy bo ja bym się wstydził tak napisać ktoś ma gula że pan Bronek tak ładnie gra pozdrawiam Pana Bronka i niech tak dalej gra
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.