Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chora żona wdycha dym z balkonu obok – mąż szuka pomocy
~~Granatowoczarna Lobelia niezalogowany
18 kwietnia 2025r. o 4:47
Zdzichu z Asnyka puszcza bąki na balkonie,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolesławianin niezalogowany
18 kwietnia 2025r. o 20:58
~~Bolesławianin napisał(a): Zakazać palenia i picia alkoholu na balkonach (imprezy przy zamkniętych uszczelnionych oknach). Po 22.00 zakazać głośnego chrapania i głośnego sexu. Zakazać przygotowania i gotowania posiłków (smród którego nie znoszę) zwłaszcza w niedzielę (stukot klepanego schabowego). Nakazać właścicielom mieszkań (wszyskim spożywanie posiłków w restauracjach ), sam też tak robię.Zakazać w godzinach wieczornych spuszczania wody w toalecie (przeszkadza mi, budzi). Jeszcze pomyślę i dopisze kilka rzeczy które mi przeszkadzają!!!

Minęło już trochę czasu!!! Nic się nie zmieniło! Nadal, piją, palą , stukają i stękają.
Jak tu mieszkać! Chyba przeprowadzę się na Księżyc
~~Napoleon-2 niezalogowany
19 kwietnia 2025r. o 8:21
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Morelowa Wierzba napisał(a): Zwyczajowo z takim problemem należy udać się do Komitetu Miejskiego PZPR, Sekretarz załatwi!

Świat byłby piękny gdyby nie było lewaków i palaczy

"Pinoczet" do szpitala (tylko nie do Bolesławca) u nas "Pinoczetów" jest już trzech.
~~Darek niezalogowany
20 kwietnia 2025r. o 11:14
Mam ten sam problem. U mnie w domu nikt nipalu , a jesteśmy zmuszeni do wąchania tego świństwa razem z innymi sąsiadami którzy też nie palą . Znajdzie się taki jeden cap i zatruwa ludziom życie. Powinni tego zakazać ustawą. Jakie to jest jego mieszkanie, balkon to już nie jest jego mieszkanie podobnie jak klatką schodowa. W Sejmie lenie za...ne nic z tym nie robią. Wolność jednego nie może być kosztem drugiego.Jak chce się truć to do lasu wypad . Mam nadziejęże znajdziesie ktoś mądry i cośw tym kierunku wreszcie zrobi..

Zastosowana autokorekta

~~Żółtoczerwony Łubin niezalogowany
20 kwietnia 2025r. o 15:03
Balkon to część mieszkania.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza