~~Żółtoczerwony Łubin napisał(a): Balkon to część mieszkania.Niekoniecznie. Balkon zazwyczaj jest częścią wspólną, podobnie jak klatka schodowa, będą jednocześnie powierzchnią do wyłącznego użytkowania przez właściciela mieszkania.
~~Darek napisał(a): Mam ten sam problem. U mnie w domu nikt nipalu , a jesteśmy zmuszeni do wąchania tego świństwa razem z innymi sąsiadami którzy też nie palą . Znajdzie się taki jeden cap i zatruwa ludziom życie. Powinni tego zakazać ustawą. Jakie to jest jego mieszkanie, balkon to już nie jest jego mieszkanie podobnie jak klatką schodowa. W Sejmie lenie za...ne nic z tym nie robią. Wolność jednego nie może być kosztem drugiego.Jak chce się truć to do lasu wypad . Mam nadziejęże znajdziesie ktoś mądry i cośw tym kierunku wreszcie zrobi..Zastosowana autokorekta
~~Jasnofioletowa Lawenda napisał(a): Problem palaczy, i osób niepalących, można rozwiązać wyznaczając klatki schodowe , w których mogą mieszkać tylko osoby niepalące.Palacze nich mieszkają wśród palaczy.