~Cynobrowa Słonecznica napisał(a): Śmieszna kara. Dalej jeżdżą jak opętani i mają gdzieś przepisy stwarzajac zagrożenie dla innych.
Bernard napisał(a):a gdyby zrobił krzywdę to 350 zł,najlepiej jak by potrącił niewinne dzieci idące do szkoły!oj Bernard mało chyba widziałeś?~Cynobrowa Słonecznica napisał(a): Śmieszna kara. Dalej jeżdżą jak opętani i mają gdzieś przepisy stwarzajac zagrożenie dla innych.
Kara pewnie z taryfikatora.
Kierowca nikomu krzywdy nie zrobił.
klucznick napisał(a):Bernard napisał(a):a gdyby zrobił krzywdę to 350 zł,najlepiej jak by potrącił niewinne dzieci idące do szkoły!oj Bernard mało chyba widziałeś?~Cynobrowa Słonecznica napisał(a): Śmieszna kara. Dalej jeżdżą jak opętani i mają gdzieś przepisy stwarzajac zagrożenie dla innych.
Bernard napisał(a):no tu masz racje ,jesteś starszy 10 lat odemnie,5 lat pracowałeś w pomocy drogowej przy różnego rodzaju wypadkach no i 25 lat jezdzisz po drogach europy to ho ho co ty nie widziałeś,a ja biedny żuczek siedzę na portierni wysypiska odpadów to tylko widzę przejeżdzające śmieciarki,pozdrowienia Bernard!.klucznick napisał(a):Bernard napisał(a):a gdyby zrobił krzywdę to 350 zł,najlepiej jak by potrącił niewinne dzieci idące do szkoły!oj Bernard mało chyba widziałeś?~Cynobrowa Słonecznica napisał(a): Śmieszna kara. Dalej jeżdżą jak opętani i mają gdzieś przepisy stwarzajac zagrożenie dla innych.
"A gdyby tutaj było przedszkole..."
Jeśli chodzi o zdarzenia drogowe, to widziałem niestety bardzo dużo i raczej zdecydowanie więcej niż przeciętny kierowca.
klucznick napisał(a):Bernard napisał(a):no tu masz racje ,jesteś starszy 10 lat odemnie,5 lat pracowałeś w pomocy drogowej przy różnego rodzaju wypadkach no i 25 lat jezdzisz po drogach europy to ho ho co ty nie widziałeś,a ja biedny żuczek siedzę na portierni wysypiska odpadów to tylko widzę przejeżdzające śmieciarki,pozdrowienia Bernard!.klucznick napisał(a):Bernard napisał(a):a gdyby zrobił krzywdę to 350 zł,najlepiej jak by potrącił niewinne dzieci idące do szkoły!oj Bernard mało chyba widziałeś?~Cynobrowa Słonecznica napisał(a): Śmieszna kara. Dalej jeżdżą jak opętani i mają gdzieś przepisy stwarzajac zagrożenie dla innych.
"A gdyby tutaj było przedszkole..."
Jeśli chodzi o zdarzenia drogowe, to widziałem niestety bardzo dużo i raczej zdecydowanie więcej niż przeciętny kierowca.