~Kredowobiały Winobluszcz napisał(a): Super projekt z zagospodarowaniem terenu! Jakiej wysokości będą ściany wspinaczkowe? Czy jest możliwość połączenia dwóch ścian wspinaczkowych ścianą poziomą, która będzie przewieszona pod kątem 30°do 45° i bedzie miała 4m? Chodzi mi o to, żeby nie tylko były pionowe ściany, gdzie prawdopodobnie będzie wchodzenie z liną, lecz żeby była mniejsza ściana pozioma. Nie będzie trzeba używać specjalistycznego sprzętu. Chodzi mi o zrobienie baldów(boulderingu). Dziękuję za uwagę.ściana wspinaczkowa zostanie usytuowana na jednym przęśle wiaduktu i będzie się można wspinać po same tory kolejowe.
klucznick napisał(a):~Kredowobiały Winobluszcz napisał(a): Super projekt z zagospodarowaniem terenu! Jakiej wysokości będą ściany wspinaczkowe? Czy jest możliwość połączenia dwóch ścian wspinaczkowych ścianą poziomą, która będzie przewieszona pod kątem 30°do 45° i bedzie miała 4m? Chodzi mi o to, żeby nie tylko były pionowe ściany, gdzie prawdopodobnie będzie wchodzenie z liną, lecz żeby była mniejsza ściana pozioma. Nie będzie trzeba używać specjalistycznego sprzętu. Chodzi mi o zrobienie baldów(boulderingu). Dziękuję za uwagę.ściana wspinaczkowa zostanie usytuowana na jednym przęśle wiaduktu i będzie się można wspinać po same tory kolejowe.