~~Poczerwieniały Jarząb napisał(a): A czy już nie ma o czym dyskutować tylko o pieniądzach publicznych? Z których urzędnicy tak czy inaczej muszą się tłumaczyć, ale zwykły prosty człowiek w du**e był g**no widział i myśli,że urzędnicy wydają sobie pieniądze na prawo i lewo i nikomu się z tego nie tłumaczą... zwykły przeciętny człowiek, nie ma pojęcia o kontrolach jakie są przeprowadzane w Urzędach co do wydatkowania pieniędzy publicznych....
Zwykły przeciętny człowiek przy zakupie czy sprzedaży samochodu posunie się do wpisania w umowie niższej kwoty o parę tysięcy,żeby tylko nie zapłacić zbyt wysokiego podatku...
Także proponuję wziąć się do roboty,a nie rozliczać urzędników.!
~~Poczerwieniały Jarząb napisał(a): A czy już nie ma o czym dyskutować tylko o pieniądzach publicznych? Z których urzędnicy tak czy inaczej muszą się tłumaczyć, ale zwykły prosty człowiek w du**e był g**no widział i myśli,że urzędnicy wydają sobie pieniądze na prawo i lewo i nikomu się z tego nie tłumaczą... zwykły przeciętny człowiek, nie ma pojęcia o kontrolach jakie są przeprowadzane w Urzędach co do wydatkowania pieniędzy publicznych....
Zwykły przeciętny człowiek przy zakupie czy sprzedaży samochodu posunie się do wpisania w umowie niższej kwoty o parę tysięcy,żeby tylko nie zapłacić zbyt wysokiego podatku...
Także proponuję wziąć się do roboty,a nie rozliczać urzędników.!
~Złocisty Migdałowiec napisał(a): dlaczego oglądam tv drogowke jeżeli była kolizja, wypadek to przy aucie służbowym wzywana jest policja a tutaj są inne zdarzenia
~Złocisty Migdałowiec napisał(a): ja wiem ty wiesz oni wiedzą, w tv drogowce nawet lekie otarcia wzywana jest policja bo to jest auto służbowe, służbowy nie prywatne
~~Ognistoruda Funkia napisał(a): Straszna afera, prawie tak jak ta z zarośniętym znakiem :)
~~Hebanowa Aralia napisał(a):~~Ognistoruda Funkia napisał(a): Straszna afera, prawie tak jak ta z zarośniętym znakiem :)
Też jestem wstrząśnięta:):):):)