ramaj napisał(a): A o najstarszym zawodzie świata nic nie mówił ?
alabaster72 napisał(a): Prześmiewczy post, czepialski i bez sensu. Myślę że wypowiedź Pana Starosty została wyrwana z kontekstu, prawdopodobnie dziękował Pani Eli w imieniu wszystkich obecnych.
Jestem szczerze zdziwiony brakiem obiektywizmu wśród dziennikarzy w Bolesławcu.
alabaster72 napisał(a): Prześmiewczy post, czepialski i bez sensu. Myślę że wypowiedź Pana Starosty została wyrwana z kontekstu, prawdopodobnie dziękował Pani Eli w imieniu wszystkich obecnych.
~~Ciemnoróżowy Floks napisał(a):Zgadzam się z internautą. W tym roku tandem Roman&Stasik objadą WSZYSTKIE tanzbudy i stowarzyszenia. Rok dojenia wyborców rozpoczął się :)alabaster72 napisał(a): Prześmiewczy post, czepialski i bez sensu. Myślę że wypowiedź Pana Starosty została wyrwana z kontekstu, prawdopodobnie dziękował Pani Eli w imieniu wszystkich obecnych.
Nie wiem jak Pan ale ja byłem na festiwalu po raz kolejny. Starosty wcześniej nie widziałem. Starosta wyszedł na scenę całkowicie nie przygotowany dla mnie i wielu obecnych stwarzał wrażenie, ze nie do końca wie gdzie jest, ale trzeba być bo świetna inicjatywa dużo ludzi no i najważniejsze wybory idą. W tym roku nasi włodarze samorządowi odkryją jeszcze wiele ciekawych imprez, koncertów turniejów meczy itp. organizowanych przez rożne stowarzyszenia i kluby działające w mieście i w powiecie.