Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radny na sesji: "Ch... Ci w d..."
~~Pożółkły Niecierpek niezalogowany
29 marca 2018r. o 21:12
Dziwne , że akurat w tej chwili to Darek powiedział i było to tak "ładnie" nagrane . Wiem że go szczują i plują na niego , ale taki wyrywki z kontekstu wzięte , to może robić - czarny pijar z PIS lub Szara Eminencja z Bc .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Izabelowa Rezeda niezalogowany
29 marca 2018r. o 21:19
Gdyby powiedział "Ch... Ci w d... i kawałek szkła" to byłyby złośliwe życzenia. A tak to może chciał komuś zrobić przyjemność :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 marca 2018r. o 21:39
Ja ... biedny , szary żuczek mówię tak ... Mucha na Prezydenta Lokalnej Społeczności .

Uważam , że jest to Jedyny Prawdziwy Człowiek ... nie dlatego , że klnie , dlatego , że myśli. Jeszcze nie wiem o czym :D

Ale pamiętam , jak rozmawiałem kiedyś z Kordkiem ... o ile można to nazwać rozmową było. KOrdek powiedział tak , przyjdź na spotkanie :D

Kordka dzisiaj już nie ma , a Mucha jest ... być może dlatego , że potrafi powiedzieć ... Ch ... Ci w d.. koniec cytatu :D

Panie Mucha , jeśli postanowisz pan kandydować i obalić Prezia Dwuimiennego , pomijając Radę K.retynów razem z Przewodniczącym , to masz Pan mój głos :)

Ale stawiam jeden warunek , będziesz Pan musiał zrozumieć starożytną dewizę fiducjatro , bez zrozumienia dewizy dziel i rządź. To kwestia wolnej woli :)

Piszesz się pan , bo mnie się nie chce użerać z głupkami , pan ma jeszcze jakieś aspiracje ... ale pomogę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Zielonkawożółty Krokus niezalogowany
29 marca 2018r. o 22:09
Chociaż jeden ma odwagę powiedzieć co myśli
~Zielonoszary Szparag niezalogowany
29 marca 2018r. o 22:18
Brak słów porażka reszta radnych powinna wstac i go wynieść. To jest sala rajcow a nie melina. Najwyraźniej owy pan się zagalopowal i to kolejny raz
~~Czarnofioletowa Kosodrzewina niezalogowany
29 marca 2018r. o 22:28
Ktoś już przypomniał jak to Roman przed kamerą powiedział: "Proszę państwa, burniak to palant"... To ja jeszcze dorzucę cytat z konkurencji sprzed lat, świętoszki:

"„Jesteś bydlę” – SMS-a o takiej treści Jerzy Zieliński (sekretarz miasta) wysłał do Bogusława Bogdana Nowaka (radnego rady miasta) wieczorem 10 kwietnia, w dniu katastrofy w Smoleńsku. Tego dnia w restauracji Nowaka odbywało się przyjęcie weselne. Restauracja była zamknięta dla innych klientów, a samego Nowaka nie było w lokalu."
~~Zielony Bluszcz niezalogowany
29 marca 2018r. o 22:32
~~Czarnofioletowa Kosodrzewina napisał(a): Ktoś już przypomniał jak to Roman przed kamerą powiedział: "Proszę państwa, burniak to palant"... To ja jeszcze dorzucę cytat z konkurencji sprzed lat, świętoszki:

"„Jesteś bydlę” – SMS-a o takiej treści Jerzy Zieliński (sekretarz miasta) wysłał do Bogusława Bogdana Nowaka (radnego rady miasta) wieczorem 10 kwietnia, w dniu katastrofy w Smoleńsku. Tego dnia w restauracji Nowaka odbywało się przyjęcie weselne. Restauracja była zamknięta dla innych klientów, a samego Nowaka nie było w lokalu."

A tak na serio to co to jest ten sekretarz, komu to potrzebne za co my mu płacimy?
~~Czarna Sasanka niezalogowany
29 marca 2018r. o 22:50
Myślę że dużo troli pracuje na" pozytywny wizerunek dzisiejszego pseudo bohatera"
ale nic nie zmieni opini , tych co tego pana znaja od dawna i wiedzą o jego "masce" w dążeniu do stanowiska :-(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza