~Marchewkowy Cedr niezalogowany 3 kwietnia 2018r. o 14:39
Jeśli uda się wam rozbić i otworzyć na bolesławianin np w kwestii szpitala to macie moje poparcie. Pomożemy a wielu nas. Działkowcy tez potrafią docenic. Pamiętamy te drogę prezydencie
~Szaroniebieska Naparstnica niezalogowany 3 kwietnia 2018r. o 15:31
Nie macie już dość tych lokalnych wojenek? Mnie już dziś po tym manifeście nienawiści robi się niedobrze. Ja w tych wyborach postawię na kandydata który łączy a nie dzieli. Mojego głosu panie M Pan nie masz.
~~Rudoczerwony Żółwik niezalogowany 3 kwietnia 2018r. o 16:29
~Piernikowa Przylaszczka napisał(a): Jak podobne są do siebie te gadki przedwyborcze...
Niektorym Kaskaderom wydaje sie,ze Mandat Radnego nalezy im sie jak Psu Kosc,albo Psu Zupa.Chyba sie tym razem przelicza,bo PIS bedzie trzymal lape nad wszystkim!
~~Marchewkowa Przylaszczka niezalogowany 3 kwietnia 2018r. o 16:35
Jeżeli Pan Małkowski będąc Radnym Powiatu nie umiał pomóc dzieciom pw szkole specjalnej przez tyle lat to niech się nie zabiera do miasta bo po prostu to jest ziarno maku w stosunku do budżetu miasta. Wielu już takich było obecanki cacanki a ...... .Proszę pokazać coś Pan do tej pory zrobił jako Radny Powiatu dla Powiatu i jako Wiceprezydent dla miasta to wtedy możemy normalne rozmawiać o wyborach. W innym przypadku to Panu zależy tylko na rozbijaniu i chorej swojej ambicji.
~Szmaragdowozielony Winorośl niezalogowany 3 kwietnia 2018r. o 16:41
Z tego co wiem pan Małkowski był i jest w opozycji w powiecie i słusznie wytyka błędy władzy. Decyzje w powiecie podejmuje komitet Romana SLD i PO. Tam pukaj jeśli nie rozumiesz roli opozycji.
Bardzo dobry wywiad. Ludzie już mówią.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.