~Mysa Czubatka napisał(a): co do recepcji podzielam zdanie przedmowcow te babska to dramat a ta z tymi diklejanymi rzęsami i wywraca falami jak starsza pani nie doslyszy patologia blondyna z radarami chamska i opryskliwa i ta wygolona z kita z wiecznie skwaszona mina.. Drogie Panie do pracy ludźmi się nie nadajecie niestety... Takie moje wrażenie po wizycie w tej rejestracji może Panie trzeba na badania wysłać do psychologa żeby ocenić czy mogą z ludźmi pracować i koniecznie szkolenie z obsługi w recepcji
weź pod uwage że tam każdy kto przychodzi to od razu miałczy że kolejki że numerki że to że tamto , panie z rejestracji całkiem miłe , ja załatwiłam swoją sprawę bardzo szybko i przyjemnie ale nie pytam o to co mam przed nosem napisane , dają karteczki gdzie napisane jest jak KROWIE na rowie co , gdzie , po co i o której .Do tego masa ludzi którzy podchodzą do rejestracji i opowiadają historię choroby swojej i sąsiadów zamiast konkretów , nie zazdroszczę pracy , miejscie ludzie czasem więcej zrozumienia dla tych Pań