Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~Kasztanowa Liatra niezalogowany
9 lipca 2018r. o 21:20
Vetowcy atkują. Walczą jak zwykle nie na argumenty tylko na wyzwiska...i taki ktos ma zarządzac gminą?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnopopielaty Szczypiorek niezalogowany
9 lipca 2018r. o 21:37
~Kasztanowa Liatra napisał(a): Vetowcy atkują. Walczą jak zwykle nie na argumenty tylko na wyzwiska...i taki ktos ma zarządzac gminą?

A robertosławowicze anioły nikogo nie atakują i nie wyzywają. A jakże. 4C
Nie jestem z veto ale nie chcę żebyście dalej zarządzali naszą gminą. Pokazaliście już swoje możliwości. Ja zagłosuję na kogoś innego i namówię jeszcze sąsiadów, rodzinę i znajomych. Czas na zmiany,
~~Żółtawordzawa Psianka niezalogowany
9 lipca 2018r. o 21:38
~Kasztanowa Liatra napisał(a): Vetowcy atkują. Walczą jak zwykle nie na argumenty tylko na wyzwiska...i taki ktos ma zarządzac gminą?

Tyle argumentów co przedstawiło Weto totylko Idioci mogą dalej ich opluwać .JA nie jestem za Weto ale tym bardziej nie jestem za tą kliką .
~~Herbaciana Krzewuszka niezalogowany
10 lipca 2018r. o 6:32
Wykroty obudźmy się i wystawmy kogoś do wyborów, swój to swój. Jest teraz wielka niepowtarzalna możliwość wygrania wyborów.
~~Ciemnopopielaty Szczypiorek niezalogowany
10 lipca 2018r. o 6:55
~~Herbaciana Krzewuszka napisał(a): Wykroty obudźmy się i wystawmy kogoś do wyborów, swój to swój. Jest teraz wielka niepowtarzalna możliwość wygrania wyborów.

Ty raczej nie jesteś z Wykrot. Źle nam życzysz. Musimy poprzeć mocnego kontrkandydata /kontrkandydatkę/, który może mieć poparcie w całej gminie. same Wykroty tylko odbiorą głosy przeciwnikowi burmistrza i Relich wygra i jeszcze 10 lat będzie takich jak ostatnich 12. Czyli razem 22 lata w czarnej du..ie.
~Ceglana Krokosmia niezalogowany
10 lipca 2018r. o 7:57
Ogólnie waszym błędem jest to że jestescie nastawiani anty. Z burmistrzem tym czy innym należy współpracować. Macie jak macie wasza zasługa.
~~Oberżynowe Przymiotno niezalogowany
10 lipca 2018r. o 10:15
~Ceglana Krokosmia napisał(a): Ogólnie waszym błędem jest to że jestescie nastawiani anty. Z burmistrzem tym czy innym należy współpracować. Macie jak macie wasza zasługa.

Współpracowaliśmy, staraliśmy się, chcieliśmy dobrze, gościliśmy, teraz wystawiamy najlepszą z nas do pańskiego komitetu. Co jeszcze możemy zrobić żeby wybaczył to referendum?
~~Posiwiała Papryka niezalogowany
10 lipca 2018r. o 14:30
~Ceglana Krokosmia napisał(a): Ogólnie waszym błędem jest to że jestescie nastawiani anty. Z burmistrzem tym czy innym należy współpracować. Macie jak macie wasza zasługa.

Przez ostatnie 12 lat burmistrz nigdy nie zaprosił Radnych Powiatowych z Gminy Nowogrodziec na uroczystości gminne wręcz przeciwnie jednego opisał tak ,że startował z partii która ma w programie zabijanie nienarodzonych dzieci ,chodziło mu o SLD bo nie trawi Etatowego Członka Zarządu .drugiego z radnych nazwał w internecie anonimowym alkoholikiem,później kłamał że to nie on bo dostęp do jego komputera ma każdy, obecnie sprawa jest w Sądzie w J Górze .Czy taki człowiek powinien rządzić gminą ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza