~Pozłocisty Grujecznik napisał(a): A główny współpracownik Pani kandydatki temu systemowi służył.
~~Jaskraworudy Kuklik napisał(a): Myślę, że trolle szaleją, żeby odwrócić temat. Dla przypomnienia:
1. Sufity spadają ludziom na głowy. Powiatowy Inspektor stwierdza zagrożenie zdrowia i życia ludzi.
...
Musi nastąpić zmiana burmistrza. Trzeba to jasno powiedzieć i napisać.
~~Amarantowa Diaskia napisał(a):~~Jaskraworudy Kuklik napisał(a): Myślę, że trolle szaleją, żeby odwrócić temat. Dla przypomnienia:
1. Sufity spadają ludziom na głowy. Powiatowy Inspektor stwierdza zagrożenie zdrowia i życia ludzi.
...
Też myślę że trzeba poszukać jakiegoś dobrego tynkarza na nowego burmistrza. Bo te tynki co ten zrobił to nieporozumienie jakieś ;)
Pani kandydatka rozumiem że biegła w murarskim fachu?
~~Ciemnobłękitny Powój napisał(a):Wykonawca wyłaniany jest w przetargu a głównym czynnikiem jest cena. Gdyby Burmistrz "wybrał droższą ofertę to pierwszy poleciałbyś do NIK i prokuratury.~~Amarantowa Diaskia napisał(a):~~Jaskraworudy Kuklik napisał(a): Myślę, że trolle szaleją, żeby odwrócić temat. Dla przypomnienia:
...
Też myślę że trzeba poszukać jakiegoś dobrego tynkarza na nowego burmistrza. Bo te tynki co ten zrobił to nieporozumienie jakieś ;)
Pani kandydatka rozumiem że biegła w murarskim fachu?
Twoja zgryźliwość jest przednia ,tylko pamiętaj ,że to burmistrz wybiera Firmy w przetargach a później Rynek jak lej po bombie, bo firma kogucik nie umiała zrobić zwykłej podsypki a co dopiero ułożyć nowy bruk .Teraz tylko czekać jak pieniądze unijne będzie trzeba w zębach odnieść do banku i szukać swoich czyli zaciągać nowe kredyty i zadłużać tą biedną gminę w nieskończoność .