Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~Pistacjowa Kuningamia niezalogowany
10 lipca 2018r. o 22:52
Można się urodzić e domu i nie iść tą drogą s można dobrowolnie na ochotnika utrwalać ....

Chyba nie współpracownik myślę że 3/4 dyrdymałow to on tworzy s kandydatka to zasłona...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Burozielona Kokoryczka niezalogowany
10 lipca 2018r. o 22:58
~Pozłocisty Grujecznik napisał(a): A główny współpracownik Pani kandydatki temu systemowi służył.

A piszący powyższe był wtedy na Marsie i systemowi nie służył.
Dla kogo te bajki piszecie ?

~~Jaskraworudy Kuklik niezalogowany
10 lipca 2018r. o 23:21
Myślę, że trolle szaleją, żeby odwrócić temat. Dla przypomnienia:

1. Sufity spadają ludziom na głowy. Powiatowy Inspektor stwierdza zagrożenie zdrowia i życia ludzi.

2. Budynek po szkole był nabywca za 256 tys. Sprzedano za 130 tys. Czy to prawie 50 % mniej.

3. Działki jeść nie wołały. Nie było żadnego interesu ekonomicznego aby je po taniości sprzedawać.

4. Boisko w Milikowie za milion się buduje. Klub w Parzycach się rujnuje. Stadion w Nowogrodźcu i boczne boisko wymagają nakładów. A tu kuku - boisko i dalej nie wiemy kto obok tego boiska ma ziemię na działki.

W budżecie 30 wpływa milionów. odejmujemy od tego 25 milionów długu i Bóg raczy wiedzieć jaki dług Hydrotechu.

Musi nastąpić zmiana burmistrza. Trzeba to jasno powiedzieć i napisać.
~~Amarantowa Diaskia niezalogowany
11 lipca 2018r. o 7:23
~~Jaskraworudy Kuklik napisał(a): Myślę, że trolle szaleją, żeby odwrócić temat. Dla przypomnienia:

1. Sufity spadają ludziom na głowy. Powiatowy Inspektor stwierdza zagrożenie zdrowia i życia ludzi.

...

Też myślę że trzeba poszukać jakiegoś dobrego tynkarza na nowego burmistrza. Bo te tynki co ten zrobił to nieporozumienie jakieś ;)
Pani kandydatka rozumiem że biegła w murarskim fachu?
~~Ciemnobłękitny Powój niezalogowany
11 lipca 2018r. o 9:32
~~Amarantowa Diaskia napisał(a):
~~Jaskraworudy Kuklik napisał(a): Myślę, że trolle szaleją, żeby odwrócić temat. Dla przypomnienia:

...

Też myślę że trzeba poszukać jakiegoś dobrego tynkarza na nowego burmistrza. Bo te tynki co ten zrobił to nieporozumienie jakieś ;)

Twoja zgryźliwość jest przednia ,tylko pamiętaj ,że to burmistrz wybiera Firmy w przetargach a później Rynek jak lej po bombie, bo firma kogucik nie umiała zrobić zwykłej podsypki a co dopiero ułożyć nowy bruk .Teraz tylko czekać jak pieniądze unijne będzie trzeba w zębach odnieść do banku i szukać swoich czyli zaciągać nowe kredyty i zadłużać tą biedną gminę w nieskończoność .
~Srebrzystoczarna Bylica niezalogowany
11 lipca 2018r. o 11:26
a kto posprzata piasek po zimie na zakręcie ulicy oldrzychowskiej 3 chyba że ktoś zostawi na następną zimę bo już niedługo będzie
~~Pomarańczowoczerwony Lubczyk niezalogowany
11 lipca 2018r. o 11:33
~~Ciemnobłękitny Powój napisał(a):
~~Amarantowa Diaskia napisał(a):

...

Twoja zgryźliwość jest przednia ,tylko pamiętaj ,że to burmistrz wybiera Firmy w przetargach a później Rynek jak lej po bombie, bo firma kogucik nie umiała zrobić zwykłej podsypki a co dopiero ułożyć nowy bruk .Teraz tylko czekać jak pieniądze unijne będzie trzeba w zębach odnieść do banku i szukać swoich czyli zaciągać nowe kredyty i zadłużać tą biedną gminę w nieskończoność .
Wykonawca wyłaniany jest w przetargu a głównym czynnikiem jest cena. Gdyby Burmistrz "wybrał droższą ofertę to pierwszy poleciałbyś do NIK i prokuratury.
~~Malinowoczerwony Kopytnik niezalogowany
11 lipca 2018r. o 13:30
Mamy solidne nowogrodzieckie firmy. Dlaczego one nie mają u nas pracy?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza