~Pistacjowa Kuningamia napisał(a): Głównie lechosławicz.
~~Szafirowy Tulipanowiec napisał(a):~Pistacjowa Kuningamia napisał(a): Głównie lechosławicz.
Kot to taki ? Wciąż o nim czytam?
~~Brunatnofioletowa Pernecja napisał(a):~~Karminowoczerwony Krwawnik napisał(a): Zastanawia mnie jedno, czemu nikt z weto,ani kandydatka, nie wypowiadają się pod swoim nickiem tu na forum ?
A jaką masz pewność że to członkowie veto się tu wypowiadają może to tylko ich sympatycy , mnie zastanawia dlaczego Relich pisze z partyzanta i później w Sądzie łże ,że to nie on .
~~Bławatkowa Słonecznica napisał(a):~~Brunatnofioletowa Pernecja napisał(a):~~Karminowoczerwony Krwawnik napisał(a): Zastanawia mnie jedno, czemu nikt z weto,ani kandydatka, nie wypowiadają się pod swoim nickiem tu na forum ?
A jaką masz pewność że to członkowie veto się tu wypowiadają może to tylko ich sympatycy , mnie zastanawia dlaczego Relich pisze z partyzanta i później w Sądzie łże ,że to nie on .
Ano dlatego że prowadzi dom otwarty i każdy może wejść, coś szrajbnąć i wyjść. A można dostać coś do jedzenia i do picia ?
~~Terakotowa Lnica napisał(a):~~Bławatkowa Słonecznica napisał(a):~~Brunatnofioletowa Pernecja napisał(a):~~Karminowoczerwony Krwawnik napisał(a): Zastanawia mnie jedno, czemu nikt z weto,ani kandydatka, nie wypowiadają się pod swoim nickiem tu na forum ?
Ano dlatego że prowadzi dom otwarty i każdy może wejść, coś szrajbnąć i wyjść. A można dostać coś do jedzenia i do picia ?
Mogę podać ci telefon kontaktowy do Roberta .
~~Sczerniała Trytoma napisał(a):~~Terakotowa Lnica napisał(a):~~Bławatkowa Słonecznica napisał(a):~~Brunatnofioletowa Pernecja napisał(a):~~Karminowoczerwony Krwawnik napisał(a): Zastanawia mnie jedno, czemu nikt z weto,ani kandydatka, nie wypowiadają się pod swoim nickiem tu na forum ?
Mogę podać ci telefon kontaktowy do Roberta .
A on o tym wie ?
~Srebrzystoczarna Bylica napisał(a): piszecie że ma ktoś działki koło boiska doprowadzą media do boiska i już będzie gitara, może te działki ma rolnik bądź urzędnik albo kto związany jest z urzędem nie można sprawdzić musi być cholms żeby to zrobił