~~Orzechowy Krwawnik napisał(a):~Srebrzystoczarna Bylica napisał(a): piszecie że ma ktoś działki koło boiska doprowadzą media do boiska i już będzie gitara, może te działki ma rolnik bądź urzędnik albo kto związany jest z urzędem nie można sprawdzić musi być cholms żeby to zrobił
Wszystko się zgadza są tam 2 działki które należą do bardzo wpływowej osoby .
~~Limonkowy Ligustr napisał(a):~~Orzechowy Krwawnik napisał(a):~Srebrzystoczarna Bylica napisał(a): piszecie że ma ktoś działki koło boiska doprowadzą media do boiska i już będzie gitara, może te działki ma rolnik bądź urzędnik albo kto związany jest z urzędem nie można sprawdzić musi być cholms żeby to zrobił
Coś na zasadzie, że mogą nas nie wybrać ponownie to "cza brać co sie do ", " TURNUS MIJA A JA NICZYJA" . "Tyle poświęceń , doprowadziły my do dobrobyta to coś sie kurna należy - nie"
~~Limonkowy Ligustr napisał(a):Nie ma strachu. Przy takiej konkurencji i jej zapleczu personalnym Burmistrz może być spokojny.~~Orzechowy Krwawnik napisał(a):~Srebrzystoczarna Bylica napisał(a): piszecie że ma ktoś działki koło boiska doprowadzą media do boiska i już będzie gitara, może te działki ma rolnik bądź urzędnik albo kto związany jest z urzędem nie można sprawdzić musi być cholms żeby to zrobił
Coś na zasadzie, że mogą nas nie wybrać ponownie to "cza brać co sie do ", " TURNUS MIJA A JA NICZYJA" . "Tyle poświęceń , doprowadziły my do dobrobyta to coś sie kurna należy - nie"
~~Limonkowy Ligustr napisał(a): Na Tytaniku też do końca orkiestra grała, ale kapitan sfiksował...
~~Malinowoczerwona Tawuła napisał(a):~~Limonkowy Ligustr napisał(a):Nie ma strachu. Przy takiej konkurencji i jej zapleczu personalnym Burmistrz może być spokojny.~~Orzechowy Krwawnik napisał(a):~Srebrzystoczarna Bylica napisał(a): piszecie że ma ktoś działki koło boiska doprowadzą media do boiska i już będzie gitara, może te działki ma rolnik bądź urzędnik albo kto związany jest z urzędem nie można sprawdzić musi być cholms żeby to zrobił
~~Brązowy Klon napisał(a):Nie wiem co ma wspólnego twoje przysłowie z moim tekstem. Po prostu kontrkandydatka jest słabym kandydatem. Nie mówię, że Burmistrz wybory przegra ale nie z nią.~~Malinowoczerwona Tawuła napisał(a):~~Limonkowy Ligustr napisał(a):Nie ma strachu. Przy takiej konkurencji i jej zapleczu personalnym Burmistrz może być spokojny.~~Orzechowy Krwawnik napisał(a):~Srebrzystoczarna Bylica napisał(a): piszecie że ma ktoś działki koło boiska doprowadzą media do boiska i już będzie gitara, może te działki ma rolnik bądź urzędnik albo kto związany jest z urzędem nie można sprawdzić musi być cholms żeby to zrobił
Nie bądź taki pewny ,jest takie powiedzenie ,,NA ZŁODZIEJU CZAPKA GORE "