Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Złocistobrązowa Pietruszka niezalogowany
17 sierpnia 2018r. o 13:07
A jakie podstawy miał burmistrz 12 lat temu? Żadnych.

I mamy co mamy. Teraz trzeba zrobić porządek.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Hebanowa Poziomka niezalogowany
17 sierpnia 2018r. o 13:10
~~Ceglastobrązowa Runianka napisał(a):
~Szarobiała Bylica napisał(a): Przecież trzeba zabezpieczyć środki, zrobić przetarg, wybrać oferenta itd. Przemili urzędnicy z inwestycji udzielą porady

Oni myślą, że to się kasę z kieszeni wyciąga, jedzie do sklepu i kupuje lustro:)
Aż się boję jak by wygrali wybory, NIK musiał by tu chyba swoją delegaturę otworzyć, bo nie opłacało by im się z wrocka jeździć codziennie :)

Ty naprawdę wierzysz w te bzdury co tu bazgrzesz ,Lustro kosztuje 600 złotych i takich luster zarządca dróg gminnych powinien mieć w zapasie kilkanaście sztuk .W Gościszowie na drodze powiatowej na interwencję Sołtysa bo ktoś rozbił lustro zamontowano nowe w ciągu 2 dni od zgłoszenia .
17 sierpnia 2018r. o 13:19
~Złocistobrązowa Pietruszka napisał(a): I kto to mówi. A w papierach wszystko gra ?DA

W moich tak, w twoich nie wiem.

I jeszcze jedno, zawsze musicie straszyć sądami, sprawami? Zwykłych mieszkańców....

Czubku nie kłam i przestań wypisywać te bzdury o wydawaniu pieniędzy ,przecież to wy upoważniliście burmistrza do wydawania pieniędzy bez zgody rady na kwotę do pół miliona złotych ,a ty pierdo..sz o tym ,że trzeba ogłosić przetarg na 600zł .
~~Złocistobrązowa Pietruszka niezalogowany
17 sierpnia 2018r. o 13:27
~~Hebanowa Poziomka napisał(a):
~Złocistobrązowa Pietruszka napisał(a): I kto to mówi. A w papierach wszystko gra ?DA

W moich tak, w twoich nie wiem.

I jeszcze jedno, zawsze musicie straszyć sądami, sprawami? Zwykłych mieszkańców....

Czubku nie kłam i przestań wypisywać te bzdury o wydawaniu pieniędzy ,przecież to wy upoważniliście burmistrza do wydawania pieniędzy bez zgody rady na kwotę do pół miliona złotych ,a ty pierdo..sz o tym ,że trzeba ogłosić przetarg na 600zł .

Chciał postraszyć ludzi p. Świder ale mu nie wyszło. Sam nie wie a naparza w klawiaturę. No jak pan R. ma takich obrońców, to niech pani będzie spokojna o wynik.
~~Ceglastobrązowa Runianka niezalogowany
17 sierpnia 2018r. o 13:47
Zobaczycie po wyborach, ludzie nie lubią awanturników, nie znam obecnie osoby co by chciał na nią głosować, co nie znaczy że popierają burmistrza ...
~~Kasztanowatordzawa Sanwitalia niezalogowany
17 sierpnia 2018r. o 13:49
~~Ceglastobrązowa Runianka napisał(a): Zobaczycie po wyborach, ludzie nie lubią awanturników, nie znam obecnie osoby co by chciał na nią głosować, co nie znaczy że popierają burmistrza ...

a ja znam takich setki co chcą na nią głosować. I ja też na nią zagłosuje.
~~Ceglastobrązowa Runianka niezalogowany
17 sierpnia 2018r. o 13:58
~~Kasztanowatordzawa Sanwitalia napisał(a):
~~Ceglastobrązowa Runianka napisał(a): Zobaczycie po wyborach, ludzie nie lubią awanturników, nie znam obecnie osoby co by chciał na nią głosować, co nie znaczy że popierają burmistrza ...

:) dobre dobre, dużo masz znajomych, i fantazję też dojechaną :D
17 sierpnia 2018r. o 14:15
~~Kasztanowatordzawa Sanwitalia napisał(a):

:) dobre dobre, dużo masz znajomych, i fantazję też dojechaną :D

Parzyce ,Gościszów, Wykroty Na pewno na Relicha nie zagłosują Zebrzydowa w 70% też go nie .Nowogrodziec też ma go dosyć .A ty czopuniu widać ,że kręcisz się tylko po Ratuszu .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza