~~Ceglastobrązowa Runianka napisał(a):~Szarobiała Bylica napisał(a): Przecież trzeba zabezpieczyć środki, zrobić przetarg, wybrać oferenta itd. Przemili urzędnicy z inwestycji udzielą porady
Oni myślą, że to się kasę z kieszeni wyciąga, jedzie do sklepu i kupuje lustro:)
Aż się boję jak by wygrali wybory, NIK musiał by tu chyba swoją delegaturę otworzyć, bo nie opłacało by im się z wrocka jeździć codziennie :)
~~Ceglastobrązowa Runianka napisał(a):~Złocistobrązowa Pietruszka napisał(a): I kto to mówi. A w papierach wszystko gra ?DA
W moich tak, w twoich nie wiem.
I jeszcze jedno, zawsze musicie straszyć sądami, sprawami? Zwykłych mieszkańców....
~~Hebanowa Poziomka napisał(a):~~Ceglastobrązowa Runianka napisał(a):~Złocistobrązowa Pietruszka napisał(a): I kto to mówi. A w papierach wszystko gra ?DA
W moich tak, w twoich nie wiem.
I jeszcze jedno, zawsze musicie straszyć sądami, sprawami? Zwykłych mieszkańców....
Czubku nie kłam i przestań wypisywać te bzdury o wydawaniu pieniędzy ,przecież to wy upoważniliście burmistrza do wydawania pieniędzy bez zgody rady na kwotę do pół miliona złotych ,a ty pierdo..sz o tym ,że trzeba ogłosić przetarg na 600zł .
~~Ceglastobrązowa Runianka napisał(a): Zobaczycie po wyborach, ludzie nie lubią awanturników, nie znam obecnie osoby co by chciał na nią głosować, co nie znaczy że popierają burmistrza ...
~~Kasztanowatordzawa Sanwitalia napisał(a):~~Ceglastobrązowa Runianka napisał(a): Zobaczycie po wyborach, ludzie nie lubią awanturników, nie znam obecnie osoby co by chciał na nią głosować, co nie znaczy że popierają burmistrza ...
a ja znam takich setki co chcą na nią głosować. I ja też na nią zagłosuje.
~~Ceglastobrązowa Runianka napisał(a):~~Kasztanowatordzawa Sanwitalia napisał(a):~~Ceglastobrązowa Runianka napisał(a): Zobaczycie po wyborach, ludzie nie lubią awanturników, nie znam obecnie osoby co by chciał na nią głosować, co nie znaczy że popierają burmistrza ...
a ja znam takich setki co chcą na nią głosować. I ja też na nią zagłosuje.
:) dobre dobre, dużo masz znajomych, i fantazję też dojechaną :D