Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~Morelowy Żółwik niezalogowany
17 sierpnia 2018r. o 14:58
Miałem głosu nie zabierać, ale trafia mnie . Czemu chcecie skłócić ludzi, czemu wyzywacie wszystkich od czopków co mają inne zdanie? Wstyd mam nadzieję że przegracie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Kredowobiała Ostróżka niezalogowany
17 sierpnia 2018r. o 16:57
Taki, standard aż dziw iż kandydaci się nie odcinają.....
~~Hebanowa Poziomka niezalogowany
17 sierpnia 2018r. o 17:19
~Morelowy Żółwik napisał(a): Miałem głosu nie zabierać, ale trafia mnie . Czemu chcecie skłócić ludzi, czemu wyzywacie wszystkich od czopków co mają inne zdanie? Wstyd mam nadzieję że przegracie.

Czy jest tu gdzieś wpis Weto ,przecież to tylko wkurzeni mieszkańcy wyzywają obecną władzę.
17 sierpnia 2018r. o 17:33
Takie głupoty to możecie.
Chcecie zapewnić że żaden członek organizacji tu nie pisze.
A kilka lat temu kto prowadzil otwarty dom? Kto pojawiał mops?
17 sierpnia 2018r. o 17:42
~Kredowobiała Ostróżka napisał(a): Takie głupoty to możecie.
Chcecie zapewnić że żaden członek organizacji tu nie pisze.
A kilka lat temu kto prowadzil otwarty dom? Kto pojawiał mops?

A obecnie kto prowadzi otwarty dom i pomawia Radego od Anonimowych Alkoholików jeszcze, wypisuje zabrać go niech nie straszy młodzieży z tego co wiem to sprawa jest w Sądzie w Jeleniej Górze .
17 sierpnia 2018r. o 17:47
Widocznie kogoś poniosłobxa 4 lata heitu i nagonki.. pytanie było o mops
17 sierpnia 2018r. o 17:51
~Kredowobiała Ostróżka napisał(a): Widocznie kogoś poniosłobxa 4 lata heitu i nagonki.. pytanie było o mops

Jeśli chodzi ci o mops to była napisana sama prawda i dlatego przegraliście z kretesem a wasz burmistrz jest obecnie na ławie oskarżonych ,czy takich ludzi gminie potrzeba ?
17 sierpnia 2018r. o 17:53
Prawda czy spraeca nieustalony klamczuszki
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza