Pozdrawiam wszystkich tych którzy piszą coś typu"brawo drzewo" lub "eliminować idiotów" i inne komentarze tego typu których nawet nie wymienię bo serce boli przy pisaniu takich kobieta lekkich obyczajow rzeczy!!!! POZDRAWIAM ŚRODKOWYM PALCEM TAKICH "LUDZI" jeżeli w ogóle można nazwać takich s...ysynów ludźmi !!!
Byłem jako drugi tam...sam wyciągałem swojego młodszego brata przez bagażnik.Leży teraz w Jeleniej górze jest po operacji..Narazie jest dobrze..pozostali pasażerowie to moi kumple ze szkoły od podstawówki po gimnazjum...Jeden aż po dziś...W Legnicy leży jeden z nich i walczy o zycie..Kierowca jutro wychodzi naszczescie nic poważnego mu się nie stało...I ostatni leży w zgorzelcu jest też po operacji.Przed chłopakami długa droga teraz wszyscy jesteśmy dobrej myśli.Aby wszyscy wyszli z tego.
A wy ? Wy nie macie kobieta lekkich obyczajow serca...nic nie wiecie nic..nie wiecie co było powodem nic nie wiecie więc kobieta lekkich obyczajow nie macie prawa osądzać czy Kocham Bolec.Info ić takie głupoty ..Zastanówcie się co my czujemy i rodzina i co chłopaki przechodzą..To był wypadek każdemu może się to zdarzyć KAŻDEMU !!! Nie wiecie co już przeszli przed tym wszyscy !! A przeszli bardzo dużo mój brat starszy 2 lata temu zmarł to był ogromny ból sam go ratowałem ale nie udało się było za późno...nie mogliśmy się pozbierac...i teraz takie coś ..moja mama jest cały czas u mojego brata w szpitalu...Mojego kumpla brat starszy też zachorował i zmarł drugi jego brat też miał wypadek bardzo poważny we Wrocławiu leżał długo też...Następny kumpel ma cukrzycę jego mama mieszka za granicą ułożyła sobie życie z innym facetem on mieszkał trochę z ojcem teraz dłuższy czas z dziadkami....Wszyscy w życiu przeszliśmy tyle że nikt z nie ma kobieta lekkich obyczajow pojęcia....Więc może się zastanówcie najpierw a potem napiszcie....brak słów naprawdę żal mi takich ludzi..Albo komentarz typu "przez sygnały nie mogłem spać " No kobieta lekkich obyczajow mać typie....Mam nadzieję że coś do was dojdzie do tych kobieta lekkich obyczajow pustych głów...
Zastosowana autokorekta