Bernard napisał(a):~Kruczoczarna Karagana napisał(a): Mało wam Ukraińców że ich folklor nam chcecie pokazywać. Jeszcze trochę i pomniki banderze zaczniecie stawiać
Ja bym najpierw postawił pomnik głupocie niektórych anonimowych komentatorów.
falco napisał(a): ''Za kilka lat dzięki Ukraińcom, Polacy będą zarabiać więcej.''
no toś dowalił ...
czy po exodusie Polaków do Niemiec ci zarabiają więcej ?...podobnie Brytyjczycy ...
raczej nie i nie zapominaj że to właśnie wyżej wymienieni protestowali w sprawie ułatwień o pracę dla Polaków ...po prostu ''psuli rynek ''pracy zaniżając stawki ...
za rok ,dwa kiedy Ukraińcy wyjadą dalej na zachód przyzwyczajeni do wyzysku ,polscy ''pracodawcy'' kiedyś być może tobie powiedzą -inni mogą pracować za takie ''stawki '' więc i ty możesz ...
wtedy zrozumiesz a co chodzi ...
(już znikam z tematu )
~~Jaskrawoniebieske Parzydło napisał(a): Ukraińcy są nam potrzebni. Za kilka lat dzięki Ukraińcom, Polacy będą zarabiać więcej.
Bernard napisał(a):~Kruczoczarna Karagana napisał(a): Mało wam Ukraińców że ich folklor nam chcecie pokazywać. Jeszcze trochę i pomniki banderze zaczniecie stawiać
~~Żółtoszara Krwawnica napisał(a):Bernard napisał(a):~Kruczoczarna Karagana napisał(a): Mało wam Ukraińców że ich folklor nam chcecie pokazywać. Jeszcze trochę i pomniki banderze zaczniecie stawiać
NIE WYPOWIADAJ SIĘ NA TEN TEMAT MŁODY CZŁOWIEKU, POCZYTAJ LEPIEJ O RZEZI WOŁYŃSKIEJ I LUDOBÓJSTWIE NA POLAKACH , PACYFIKACJI WSI POLSKICH TAKICH JAK NP. LUDWIKÓWKA ( A POTEM MÓW O GŁUPOCIE )