~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a):~~Miętowa Mina napisał(a): produktem ubocznym" pana C" była ziemia, przypomnijmy sobie kandydatów z tej flanki-kandydat na prezydenta miasta w wyborach
- 2002r. Konopka Krzysztof uzyskał czwarty wynik i w drugiej turze nie poparł nikogo z konkurujących - Roman: Burniak
- 2006 Stefanik Wiesław cz ktoś go pamięta?
- 2010 Jancelewicz Dariusz - obecnie sądzi się z panię z Veto
- 2014 Maciej Małkowski - ogromne zaskoczenie w tamtych wyborach
Pan Edmund lepiej nich powie od kiedy jego córka pracuję w jednostce podległej urzędowi miasta , to wszystko tłumaczy, tylko oni wciąż zaklinają rzeczywistość zamiast poprzeć Małkowskiego i pokazać jaja to oni żyją przeszłością i wspomnieniami własnej układowości przez lata WSTYD!
Śmieszny jesteś. Najpierw rynsztok oskarżeń wobec ZB a później zdumienie,że nie ma poparcia dla Małkowskiego. Tym samym ich były kandydat nawet nie załapie się do drugiej tury. Mistrzostwo świata.
~Srebrzystoczarna Bylica napisał(a): panie relichu startuj pan na prezydenta ma pan ode mnie poparcie będzie pan dobrym prezydentem anie tam małym miasteczku się pan marnuje
~~Jaskraworudy Pustynnik napisał(a):~Srebrzystoczarna Bylica napisał(a): panie relichu startuj pan na prezydenta ma pan ode mnie poparcie będzie pan dobrym prezydentem anie tam małym miasteczku się pan marnuje
tak, tak panie relichu startuj pan koniecznie. ci źli ludzie z nowogrodxca co tak panu dogryzają są niewdzięczni. niedoceniają geniuszu pańskiego. mój głos pan juz ma i somsiadka z pierszego pięntra też chce głosować na pana