~~Perłowa Aksamitka niezalogowany 30 sierpnia 2018r. o 12:02
Mnie tylko zastanawia jedno!!Sukces policji jak i zdjecia i filmy z udanej akcji narkotykowej sa zawsze dostepne w internecie tv itp.A Czemu policja nie pokaze filmu w ktorym bedzie pokazanie jak jak takie narkotyki sa niszczone???Biednego chlopa zlapali bo mial dwa krzaki!Dlaczego policja sie nie chwali takimi rzeczami typu"zniknięcie 44 kg narkotyków z magazynu w Komendzie Wojewódzkiej Policji w Łodzi"w 2005roku....smiech na sali
~Miedziana Gailadia niezalogowany 30 sierpnia 2018r. o 13:29
Żenujące aby stawiać grass na równi z alkoholem czy tytoniem nie wspominając już o samym słowie "narkotyk"..w takim razie czym jest właśnie ten ów alkohol i ta nikotyna??jeszcze śmiało można dodać zwykły cukier który uzależnia jeszcze bardziej i prowadzi do wielu schorzeń...już sama profilaktyka i edukacja nt.tej rośliny jest ogromnie błędna,ponieważ mówiąc na marihuanę "narkotyk",nastolatek próbujący ów tej używki stwierdza że skoro to są "narkotyki" i wcale nie było tak strasznie to ciekawe jak będzie po prochach,pigułkach,grzybach i ch.. wie po jakich innych jeszcze dopalajacych substancjach...trzeba tutaj sie zastanowic i zaczac łapać prawdziwych skur... którzy truja młodzież wlasnie prochami itp a nie grassem..nie winnego dziadka ktory leczyl schorzenia a nie je powodował..
~~Srebrzystoczarna Calibrachoa niezalogowany 30 sierpnia 2018r. o 23:05
bo w tym popier..kraju, gdzie zamiast polskiego rządu zainstalowana jest syjonistyczna agentura, to ci bandyci uzurpują sobie prawo do decydowania, jakimi narkotykami karmić niewolników.
~Siwa Liatra niezalogowany 31 sierpnia 2018r. o 6:02
Precz z czerwonymi pająkami, precz z naszego polskiego rządzi zrobić abdykacje PiS kaczki i dupoliza dudy!!! W Polsce powinna być Monarchia Roman na krula ze stolica Polski W Bunzlau a później zagarnięty całą EU a na końcu cały Świat
~Marchewkowa Hakonechloa niezalogowany 31 sierpnia 2018r. o 6:45
To jest jakaś parodia!!!! Jeżeli nie sprzedawał i nie zarabiał na tym to nie powinni nawet tego dotykac!! Moja ziemia / działka / mieszkanie moja twierdza. I nikt nie powinien nawet zaglądać przez plot. Jeżeli taki straszny "narkotyk" to się sam truł. Prawo powinno być zmienione. Tak państwo dba o obywateli :/. Ziółko pomaga w wielu chorobach i w wielu przypadkach ludzie skazani na śmierć przez chorobę po ziółku zdrowieją całkowicie! powinno być legalne od 21 roku życia. Sam jestem przykładem. Miałem nowotwór złośliwy w kręgosłupie! Lekarze na początek powiedzieli że za rok wózek inwalidzki i pomału przygotowywać się na śmierć. Nie wziąłem ani jednej tabletki ani jednej chemii nic. Po roku korzystania z własnoręcznie zrobionego specyfiku poszedłem na prześwietlenie i co ???? Ani śladu po nowotworze a lekarzom szczęki opadły i stwierdzili że to nie możliwe... To było 5 lat temu skończyłem kurację i żyje i cieszę się życiem. Pozdrawiam wszystkich przeciwników ziółka może kiedyś rozumu wam ktoś narzuci do głowy. Dopóki sami nie będziecie potrzebować to nigdy tego nie zrozumiecie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.