~Różowofioletowa Mydlnica niezalogowany 12 września 2018r. o 23:08
Haha smiech na sali 2150 na rękę zarabiałem już w 2012 a tu dalej to samo a nawet jeszcze gorzej. To tylko pogratulować Dobrej Zmianie i dalej żyć za granicą.
~Miodowa Bylica niezalogowany 13 września 2018r. o 6:13
Poza pracą w wszystkie dni wolne i świąteczne, dodatkowo pracuje się jeszcze po 12h. Wolne odbiera się kiedy im pasuje. Kultura zarządzania i sposób rozmowy z pracownikiem jest na bardzo niskim poziomie. Ogólnie z góry jesteś traktowany jak złodziej, i ktoś kto przyszedł posciemniac całą zmianę. Z plusów to wypłata jest zawsze na czas.
~Szarawy Agrest niezalogowany 13 września 2018r. o 9:38
Przyjdzie nowy operator ktory nic nie umie i nie ma chęci do pracy i dostanie za nic 2900 a pomoc ktora tyle lat pracuje i wszystko potrafi ma owiele miej nawet od zleceniowca który stanie i wszystko ma gdzieś. I brak możliwości awansu i rozwijania się.
~Błękitna Petunia niezalogowany 13 września 2018r. o 10:11
Na dzień dobry nie 3000 brutto a 2900 jak było napisane,nie zaokraglajmy bo to rocznie 1200zl brutto:)
a który zakład robi niedziele i poniedziałki po 12h przy czym nie ma wolnych swiąt?
A i w miesiącu ma jeden weekend wolny...:) tak więc ze znajomymi się pożegnaj,bo na pytanie czy idziesz zachlac pale w sobote odpowiesz:
-nie bo mam nocke
-nie bo mam na rano 12h
-nie bo jestem zmęczony po robieniu 10 dni z rzedu
Który zakład nie ma przerw?
Teoretycznie masz ja kiedy chcesz ale maszyna ma iść,a praktycznie jej nie masz,bo nie dadza nikogo zeby ja włączył jak ty pójdziesz zjesc:)
Czyli za to ze pójdziesz zjeść maszyna stanie to zabiorą ci premie:)
pierwsze wołają na nadgodziny niby 100% płatne a później twierdzą że dadzą ci środę wolna bo tak im pasuje.
Wiec ze znajomymi możesz umówić się do baru w srode:p
Proszenie się o urlop to norma a i tak zostawia ci go na styczeń bo roboty nie ma i dbaja zebys miał czas odśnieżyc przed garazem.
Dodatków w tym zakładzie sie nie liczy.
Przejdzie kierownik po maszynie zobaczy ze jest kurz na szafie do której praktycznie nie zagladasz i juz minus:) brak osłony której nigdy nie było... minus:)
Paleta krzywo postawiona... minus:)
Itp itd.
Cały miesiąc walka o utrzymanie premi a 29 tak znajdzie za co ja zabrać.
~Grynszpanowa Lilia niezalogowany 13 września 2018r. o 13:10
Nigdy praca w drukarni w Wykrotach, uwieżcie mi! Kuszą dopłatą do posiłków w kantynie to żenada. Pracownicy są tak wystraszeni, że nie do końca wiedzą co robić żeby było dobrze bo i tak będzie źle. Na portierni boją się jeden drugiego a szczególnie jak jest "pan Jan G" to wchodzą bez potrzeby na plecy jeden drugiemu żeby nie stać bo "G" krzywo patrzy. Ogólnie porażka!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.