~~Burgundowy Czosnaczek napisał(a): ..lilak''Wystarczyło zobaczyć dzisiaj wydarzenia tygodnia .O madrosci Prezydenta nie będę dyskutować z kims kto nie znając osoby ( mnie) ubliza.
Mam ogromne doświadczenie życiowe wykształcenie jakiego Ty pewnie nigdy nie osiągniesz bo marnujesz czas na saczenie jadu i ubliżanie.
Myślę ,że przykład czerpiesz z jedynie słusznej partii która już bardziej nie potrafi podzielić Polaków .
~~Kirowa Bylica napisał(a):~~Burgundowy Czosnaczek napisał(a): ..lilak''Wystarczyło zobaczyć dzisiaj wydarzenia tygodnia .O madrosci Prezydenta nie będę dyskutować z kims kto nie znając osoby ( mnie) ubliza.
Mam ogromne doświadczenie życiowe wykształcenie jakiego Ty pewnie nigdy nie osiągniesz bo marnujesz czas na saczenie jadu i ubliżanie.
Myślę ,że przykład czerpiesz z jedynie słusznej partii która już bardziej nie potrafi podzielić Polaków .
impuls ma ciagote do tej partii ;)..podobna socjotechnika kampani....i moze nawet satelitarny koalicjant na przyszłość..? ;)
~~Brunatnorudy Motylek napisał(a): Zmiany są potrzebne, dajmy spróbować innym, zasiedziały układ po czasie nigdy nie jest dobry.
Dotyczy to zarówno urzędników na eksponowanych stanowiskach jak i polityków,
Poza tym dzielą się radami nadzorczymi w spółkach miejskich to trzeba ukrócić.
A kompetencji i wiedzy im często brak.
Robić inwestycje jak się ma pieniadze to nie żaden problem.
Robić za swoje to jest coś .....
Historyczne miasta tej wielkości na wschodzie Polski wygladają jeszcze lepiej.
Także ja Bolesławcem aż tak się nie zachwycam, widziam miasta lepiej wyglądające.
Kiedy ruszy zabudowa Zgorzeleckie ??
Taki slams w centrum miasta. Budynki na Gdańskiej - te z gabinetami lekarskimi to katastrofa, kto dał na to pozwolenie na budowę - tak budowało się za Gierka,
przykłądy można mnożyć ....
Karolina
~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a):~~Kirowa Bylica napisał(a):~~Burgundowy Czosnaczek napisał(a): ..lilak''Wystarczyło zobaczyć dzisiaj wydarzenia tygodnia .O madrosci Prezydenta nie będę dyskutować z kims kto nie znając osoby ( mnie) ubliza.
impuls ma ciagote do tej partii ;)..podobna socjotechnika kampani....i moze nawet satelitarny koalicjant na przyszłość..? ;)
No to raczej twoje chciejstwo, bo jak narazie to Roman był w PiS i dzięki niemu został prezydentem, Małkowski w żadnej partii nie był i nie jest, a w Impulsie są ludzie o rozmaitych poglądach i kazdy je może mieć. Dla sympatyków Impulsu miasto jest dla wszystkich...
~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a):~~Kirowa Bylica napisał(a):~~Burgundowy Czosnaczek napisał(a): ..lilak''Wystarczyło zobaczyć dzisiaj wydarzenia tygodnia .O madrosci Prezydenta nie będę dyskutować z kims kto nie znając osoby ( mnie) ubliza.
No to raczej twoje chciejstwo, bo jak narazie to Roman był w PiS i dzięki niemu został prezydentem, Małkowski w żadnej partii nie był i nie jest, a w Impulsie są ludzie o rozmaitych poglądach i kazdy je może mieć. Dla sympatyków Impulsu miasto jest dla wszystkich...