~~Bladofioletowy Bluszczyk napisał(a): w programie to każdy ma się załapać ,a potem zobaczymy .
wiecznie występują '
nauczyciele
lekarze.
kółka związane z kk
i dopiszcie sobie kogo chcecie
tylko że tym sterują interesy partyjne z GÓRY>
i obatel ( nie moje) dalej jest tam gdzie był
w czarnej ,,,,,,
~~Poczerwieniały Wiąz napisał(a):~~Bladofioletowy Bluszczyk napisał(a): w programie to każdy ma się załapać ,a potem zobaczymy .
wiecznie występują '
nauczyciele
lekarze.
kółka związane z kk
i dopiszcie sobie kogo chcecie
tylko że tym sterują interesy partyjne z GÓRY>
i obatel ( nie moje) dalej jest tam gdzie był
w czarnej ,,,,,,
Takie myślenie prowadzi donikąd. Jeśli nie wierzysz,że może być lepiej to po co się tu wy
powiadasz. Ja mam nadzieję,że w tym całym szambie władzy znajdzie się opcja preferująca uczciwe i efektywne działanie i do tej opcji, wierzę, zalicza się Bartosz
Kaźmierczak.Powodzenia.
Zastosowana autokorekta
~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a): Gość który nie bał się postawić układowi i stanał w obronie uczniów i szkoły budowlanki. Obronił uczniów i nadzieję ich rodziców, a swoich kolegów przed utratą miejsc pracy. Zapłacił za to cenę... Nie pracuje tam już.
To jest cichy bohater całej zadymy w Budowlance. Pamietam jak dziś... Wspieral ich Małkowski wtedy i ich drogi się zeszły i dobrze! Wierzę w was panowie i za krec i...ście się cieszę że jesteście razem. Jest moc!
~~Jasnobłękitny Kuflik napisał(a):~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a): Gość który nie bał się postawić układowi i stanał w obronie uczniów i szkoły budowlanki. Obronił uczniów i nadzieję ich rodziców, a swoich kolegów przed utratą miejsc pracy. Zapłacił za to cenę... Nie pracuje tam już.
To jest cichy bohater całej zadymy w Budowlance. Pamietam jak dziś... Wspieral ich Małkowski wtedy i ich drogi się zeszły i dobrze! Wierzę w was panowie i za krec i...ście się cieszę że jesteście razem. Jest moc!
proponuje zamiane ...Pan Małkowski do powiatu a Pan Bartosz na prezydenta skoro ma lepsze notowania.....prawdziwy widac społecznik..i nie skalany polityką .;)