~~Śliwkowy Sumak napisał(a): Panie Bernardzie. Mógł się Pan bardziej postarać i zacytować wszystkie wypowiedzi z inauguracji na temat MDK. Cezariusz Rudyk(19minuta16s) : "Dusza Bolesławca. Myślę,że można tak powiedzieć o młodej grupie teatralnej, która na co dzień pracuje w MDK,którym kieruje Pani Beata Domerecka. Myślę,że Pani reżyser Aneta Ćwieluch tchnęła ducha w tych młodych ludzi.Bardzo ją serdecznie pozdrawiam. Trzymamy za nią kciuki. Za sukcesy młodych Bolesławian".
Więc niech Pan nie wbija szpilki miedzy instruktorów, rodziców i szefostwo MDK. To profesjonaliści i nikt nie ma zamiaru rezygnować z ich pracy z dziećmi. Z Pana strony to zwykłe niedbalstwo dziennikarskie albo celowa robota.
~~Śliwkowy Sumak napisał(a):
Człowieku!!!! Wiesz o tym,że teatr został wyremontowany dzięki środkom unijnym na rewitalizację miasta? Twoja niewiedza jest PORAŻAJĄCA.
Zastosowana autokorekta
Bernard napisał(a):~~Śliwkowy Sumak napisał(a): Panie Bernardzie. Mógł się Pan bardziej postarać i zacytować wszystkie wypowiedzi z inauguracji na temat MDK. Cezariusz Rudyk(19minuta16s) : "Dusza Bolesławca. Myślę,że można tak powiedzieć o młodej grupie teatralnej, która na co dzień pracuje w MDK,którym kieruje Pani Beata Domerecka. Myślę,że Pani reżyser Aneta Ćwieluch tchnęła ducha w tych młodych ludzi.Bardzo ją serdecznie pozdrawiam. Trzymamy za nią kciuki. Za sukcesy młodych Bolesławian".
Więc niech Pan nie wbija szpilki miedzy instruktorów, rodziców i szefostwo MDK. To profesjonaliści i nikt nie ma zamiaru rezygnować z ich pracy z dziećmi. Z Pana strony to zwykłe niedbalstwo dziennikarskie albo celowa robota.
Nie wbijam szpilek. Widocznie panowie sobie też nie ustalili co powiedzą. Wypowiedź starosty jest kompromitująca. Po tym co przytaczasz - jeszcze bardziej.
A co tam sobie Aneta Ćwieluch robi z tymi dzieciakami to i tak dla pana starosty nie jest prawdziwy teatr. Dlatego ją też należy wysłać, aby kształciła dzieci w Osłej, czy Różyńcu. Lepiej będzie jak będą się bawić w teatr w świetlicy w Ocicach czy Łaziskach niż na deskach teatru.Dopisane 25.09.2018r. o godz. 14:04:~~Śliwkowy Sumak napisał(a):
Człowieku!!!! Wiesz o tym,że teatr został wyremontowany dzięki środkom unijnym na rewitalizację miasta? Twoja niewiedza jest PORAŻAJĄCA.
Ok, moja niewiedza jest porażająca i jestem ignorantem.
W jaki sposób zmienia to sens słów pana starosty?
~~Śliwkowy Sumak napisał(a):
Miałem zaproszenie na występ dzieci z Ocic, który przygotowywała ........ Aneta Ćwieluch. Słyszałem, że wypadł rewelacyjnie.
Bernard napisał(a):~~Śliwkowy Sumak napisał(a):
Miałem zaproszenie na występ dzieci z Ocic, który przygotowywała ........ Aneta Ćwieluch. Słyszałem, że wypadł rewelacyjnie.
Widocznie pan starosta nie wie, że instruktorzy MDK nie raz pracowali na wsiach i realizowali tam ciekawe projekty : )
~~Srebrnobiały Ubiorek napisał(a): Stasik dobry na wszystko!
~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a):Bernard napisał(a):~~Śliwkowy Sumak napisał(a):
Widocznie pan starosta nie wie, że instruktorzy MDK nie raz pracowali na wsiach i realizowali tam ciekawe projekty : )
Co się nie odezwiesz to strzał w kolano. W ostatnim wywiadzie Stasik mówił o zajęciach prowadzonych przez instruktorów MDK poza terenem Bolesławca.